info@nyfortuna.dk

Vi svarer indenfor 7 timer på alle hverdage

72 300 678

Til rådighed alle hverdage mellem 9-17

Sælg guld København

Sælg guld i København

Du kan sælge dit guld i København hos Nyfortuna. Vi har mere end 10 års erfaring med køb og salg af ædelmetaller, og har siden 2008 kunnet tilbyde private kunder at sælge deres gamle smykker nemt og sikkert.

Nyfortuna i KBH

Siden 2008 har vi kunnet tilbyde private kunder et sikkert og trygt møde når du skal sælge guld i København.
Mellem Strandboulevarden og Svanemøllen på Østerbrogade, lige på hjørnet af Nygårdsvej ligger vores københavnske afdeling med store lyse lokaler. Der findes offentlig parkering i området.
Når du ankommer skal du af sikkerhedshensyn ringe på dørklokken på væggen til venstre for døren.

  • Adressen er: Østerbrogade 137 – 2100 København Ø
  • Mail: info@nyfortuna.dk
  • Åbningstider Nyfortuna København: Mandag – Fredag 9-17 – Weekend og helligdage lukket-

Hvordan vurderer Nyfortuna dit guld?

Ved ankomst sidder du sammen med en vurderingsekspert hele mødet igennem. Der foretages forskellige analyser, f.eks. syretest, af guldets lødighed og ædelmetallet vejes på en præcisionsvægt.

Skulle du have et smykke der muligvis kunne give mere end materialeprisen, informerer vurderingseksperten dig altid. Vi samarbejder med flere firmaer, så vurderingseksperten kan anbefale hvor du kan sælge dit guld i København så du kommer hjem med mest muligt på lommen.

Det er vigtigt for os, at du føler dig godt behandlet. At du føler dig værdsat, og at du har lyst til at komme igen. Det er derfor, vi altid tager os god tid, behandler dine værdier med respekt, og gør os umage. Alt andet er sjusk.

Guldpris i København

Vi har bevilling fra Københavns Politi til at købe brugt guld, så du altid er sikret fuld tryghed og en høj guldpris når du sælger guld hos Nyfortuna i København. Vi er også medlem af Danske Guldhandlere.

Sælg guld København

FAQ om sælg dit guld i København?

  • Hvordan kan jeg sælge guld i København?

Kom ned til os på Østerbrogade og sælg dit guld, kontakt os på 72 300 678 og bestil en tid i dag. Kom ned til os på Østerbrogade og sælg dit guld.

Du har pengene på din konto indenfor 1-2 bankdage. Du kan også vælge kontant udbetaling mod et mindre gebyr og få pengene i hånden med det samme. Bankoverførsel er altid gratis.

  • Kan jeg få en vurdering af guld?

Hvis du ønsker en skriftlig vurdering, f.eks. i forbindelse med arvesager koster det 350 kr. pr. påbegyndte halve time. Ved et senere salg får du refunderet dine penge. Medbring blot fakturaen.

  • Hvilken pris har guld i dag?

Guldprisen ændrer sig med verdensmarkedsprisen på guld.

  • Hvad er guldpris pr gram?

Se vores guldpriser her.

  • Hvem bestemmer prisen på guld?

Guldprisen bliver bestemt udfra verdensmarkedsprisen på guld, som ændrer sig i takt med udbud og efterspørgsel. Dette ændrer sig meget hurtigt, så når du sælger guld hos Nyfortuna København, matcher vi altid skriftlige tilbud fra andre danske guldhandlere lavet samme dag. Du behøver derfor aldrig gå på kompromis med trygheden, når du leder efter den bedste guldpris i København.

FIRMAOPLYSNINGER

Østerbrogade 137, 2100 København Ø
info@nyfortuna.dk

Mejlgade 44, 8000 Aarhus
aarhus@nyfortuna.dk

+45 72 300 678

 

Nyfortuna
GM Retail ApS
CVR 34352011

KONTAKT

Vi kan kontaktes pr. telefon alle hverdage i tidsrummet 9 – 17, samt på email, der besvares inden for 7 timer på hverdage.

Du er også velkommen i vores butikker i København eller Aarhus. Husk forudgående tidsbestilling.

Din kurv
Kurven er tom.

Du har måske ikke besluttet dig endnu?