Guld

Platin

Sølv

Næste kursopdatering

+45 72 300 678 info@nyfortuna.dk
Information

Sælg guld København

Sælg guld i København

Du kan sælge dit guld i København hos Nyfortuna. Vi har mere end 10 års erfaring med køb og salg af ædelmetaller, og har siden 2008 kunnet tilbyde private kunder at sælge deres gamle smykker nemt og sikkert.

Nyfortuna i KBH

Siden 2008 har vi kunnet tilbyde private kunder et sikkert og trygt møde når du skal sælge guld i København.
Mellem Strandboulevarden og Svanemøllen på Østerbrogade, lige på hjørnet af Nygårdsvej ligger vores københavnske afdeling med store lyse lokaler. Der findes offentlig parkering i området.
Når du ankommer skal du af sikkerhedshensyn ringe på dørklokken på væggen til venstre for døren.

  • Adressen er: Østerbrogade 137 – 2100 København Ø
  • Mail: info@nyfortuna.dk
  • Åbningstider Nyfortuna København: Mandag – Fredag 9-17 – Weekend og helligdage lukket-


Book møde med en ekspert

Hvordan vurderer Nyfortuna dit guld?

Ved ankomst sidder du sammen med en vurderingsekspert hele mødet igennem. Der foretages forskellige analyser, f.eks. syretest, af guldets lødighed og ædelmetallet vejes på en præcisionsvægt.

Skulle du have et smykke der muligvis kunne give mere end materialeprisen, informerer vurderingseksperten dig altid. Vi samarbejder med flere firmaer, så vurderingseksperten kan anbefale hvor du kan sælge dit guld i København så du kommer hjem med mest muligt på lommen.

Kontakt Nyfortuna København for at sælge guld

Det er vigtigt for os, at du føler dig godt behandlet. At du føler dig værdsat, og at du har lyst til at komme igen. Det er derfor, vi altid tager os god tid, behandler dine værdier med respekt, og gør os umage. Alt andet er sjusk.

Ring i dag på 72 300 678 og få et personligt møde

Guldpris i København

Vi har bevilling fra Københavns Politi til at købe brugt guld, så du altid er sikret fuld tryghed og en høj guldpris når du sælger guld hos Nyfortuna i København. Vi er også medlem af Danske Guldhandlere.

Sælg guld København

FAQ om sælg dit guld i København?

  • Hvordan kan jeg sælge guld i København?

Kom ned til os på Østerbrogade og sælg dit guld, kontakt os på 72 300 678 og bestil en tid i dag. Kom ned til os på Østerbrogade og sælg dit guld.

Du har pengene på din konto indenfor 1-2 bankdage. Du kan også vælge kontant udbetaling mod et mindre gebyr og få pengene i hånden med det samme. Bankoverførsel er altid gratis.

  • Kan jeg få en vurdering af guld?

Hvis du ønsker en skriftlig vurdering, f.eks. i forbindelse med arvesager koster det 350 kr. pr. påbegyndte halve time. Ved et senere salg får du refunderet dine penge. Medbring blot fakturaen.

  • Hvilken pris har guld i dag?

Guldprisen ændrer sig med verdensmarkedsprisen på guld.

  • Hvad er guldpris pr gram?

Se vores guldpriser her.

  • Hvem bestemmer prisen på guld?

Guldprisen bliver bestemt udfra verdensmarkedsprisen på guld, som ændrer sig i takt med udbud og efterspørgsel. Dette ændrer sig meget hurtigt, så når du sælger guld hos Nyfortuna København, matcher vi altid skriftlige tilbud fra andre danske guldhandlere lavet samme dag. Du behøver derfor aldrig gå på kompromis med trygheden, når du leder efter den bedste guldpris i København.

Relaterede artikler

hvad bestemmer prisen på guld
Hvad bestemmer prisen på guld?

Hvad bestemmer prisen på guld? Prisen på guldbarrer bliver udregnet ud fra: Kvaliteten eller renheden Vægten eller størrelsen Designet Guldkursen ...

Kongelige medaljer
En kongelig affære

De kongelige medaljoner taget af auktionen Nyligt kunne det her på siden læses, at vi i samarbejde med Bruun Rasmussen ...

Danmarks guldbeholdning
Danmarks guldbeholdning

Danmarks guldbeholdning Det er meget, meget få lande der ikke ejer guld. Guld er en del af næsten alle landes ...

H.K.H. Prins Henriks Medaljon

Nyligt havde en af vores kunder dette fine vedhæng samt prototyper med fra et familiemedlems tidligere værksted. Guldsmeden var intet ...