Guld

Platin

Sølv

Næste kursopdatering

+45 72 300 678 info@nyfortuna.dk

KØB GULD i NYFORTUNA WEBSHOP

GULDBARRE FASCINATION OG INVESTERING

Der købes guldbarrer som aldrig før!

Interessen for guld er steget med raketfart de sidste år, og der sælges guldbarre som aldrig før. Med en stigning i salget på hele 600 pct. oplever vi en enorm efterspørgsel på det gyldne metal.

Vi kender dem fra gamle westernfilm og klassiske tegneserier som Anders And, hvor onkel Joakim svømmede i dem til dagligt. Guldbarren, der symboliserer rigdom og magt, og som samtidigt er så uopnåelig, at almindelige mennesker sjældent ser dem i virkeligheden. Men sådan er det faktisk ikke længere. Vi er nemlig blevet vilde med guld og i 2017 oplevede vi en seksdobling i salg af guld, flere ganske almindelige mennesker begyndt at vise interesse for det kostbare ædelmetal, og det er ikke længere en vare forbeholdt investorerne på børserne, og Joakim Von And.

Køb guld hos Nyfortuna

Guld er kendt som en historisk sikker investering, og der kan være mange penge at hente i ædelmetallet. I løbet af de sidste 10 år er guldprisen steget med 200%, og salget er i rivende vækst. I takt med at efterspørgslen stiger, på metallet der kun findes i begrænsede mængder, ja så følger prisen med op.