Guld

Platin

Sølv

Næste kursopdatering

+45 72 300 678 info@nyfortuna.dk

Har du guld og sølv liggende, så sælg det hos Nyfortuna – Vi tilbyder dig altid gode markedspriser

Sælg dine værdigenstande til Nyfortuna

Vi ser det som vores fornemmeste opgave, at du er tryg, at du får den bedste behandling og ikke mindst den bedste pris når du sælger dit guld hos Nyfortuna.

Salg af guld og sølv er for mange en ny oplevelse, og i mange tilfælde er der også knyttet personlige minder til smykker. Derfor tager alle vores vurderingseksperter sig god tid, og behandler dine værdier med respekt og gør sig umage. Alt andet er sjusk. Du kan sælge guld i alle former, smykker, barrer, mønter og sågar guldtænder. Vi tester altid alt guld, så du behøver ikke at kende til karaten, inden du kommer.

se dagspriser

Her kan du læse om processen når du vil sælge hos Nyfortuna

BESTIL TID – MØDE MED VURDERINGSEKSPERTEN
Vores erfarne vurderingseksperter gennemgår de medbragte værdigenstande sammen med dig. Der foretages lødighedstest med syre og røntgenanalyse, ædelmetallet vejes og værdisættes, og du er med gennem hele forløbet.

HANDLEN ACCEPTERES
Ved accept af handlen skal du fremvise gyldigt billede ID jf. Dansk lovgivning, det analyserede og indvejede resultat tastes ind i betalings systemet, og du skriver under på handlen.

BETALING MODTAGES
Du kan vælge mellem kontant betaling eller bankoverførsel. For kontante udbetalinger tager vi et mindre gebyr, mens bankoverførsler altid er gratis. Betalingen tastes samme dag du sælger og går ind på din konto inden for 1-2 bankdage.

Send med værdipost

Du kan sende dine værdigenstande til os med værdipost. Nemt hvis ikke du har tid til at komme forbi vores butik.

Få mere af vide

bestil personligt møde

Bestil et personligt møde i København eller Aarhus. Vi giver dig rådgivning og hjælp under hele forløbet.

Book dit møde nu

hvem er nyfortuna

Du skal føle dig tryg ved at handle med os. Vi har mere end 15 års erfaring med køb og salg af ædelmetaller.

Lær mere

Spørgsmål og svar til dit salg

Hvad kan du sælge?

Det kunne være gammelt guld i form af eksempelvis smykker, mønter, barrer eller sågar tandplomber. Alt kan vise at være en indbringende forretning at sælge. I prisberegneren kan du udregne den pris, du vil få hos Nyfortuna i dag. Priserne opdateres alle hverdage. Salg af guld hos Nyfortuna er nemt, hurtigt og trygt.

Hvordan modtager mine penge når jeg sælger?

Du kan vælge at sælge guld kontant eller ved en bankoverførsel. For kontante udbetalinger tager vi et mindre gebyr, mens bankoverførsler altid er gratis og du har pengene på din konto indenfor 1-2 bankdage.

Hvilken pris får jeg for mit guld?

Guldprisen afhænger af verdensmarkedsprisen på guld. Du kan altid se den gældende guldpris og benytte vores guldprisberegner.

Hvordan kan jeg sælge guld hos Nyfortuna?

Bestil en tid via vores formular, e-mail eller på telefon og kom ind til en af vores erfarne vurderingseksperter på af vores kontorer. Du er også velkommen til at sende os dit guld via vores postservice. Vi betaler fragten og sørger for forsikring af forsendelsen.