“Hos Nyfortuna tilbyder vi naturligvis også at købe dine sølv effekter”

Hvad kan du sælge?

Vi køber alt stemplet sølv i lødighed 800, 830 (tretårnet) samt 925 sterlingsølv. Ved en vurdering af sølv vil vi således gennemgå affekterne, opdele dem efter lødighed, og afregne efter vægten på sølvet.

Sådan fungerer udbetaling

Vi udbetaler via bank overførsel eller kontant efter aftale. Hvis du har gamle sølvsmykker liggende, som ikke længere har nogen affektionsværdi, kan der sagtens gemme sig værdier for mange penge.

Om sølv

Sølv har i mange år været et hyppigt anvendt ædelmetal til fremstilling af kostbare genstande, som smykker og sølvtøj. Smykker fremstilles traditionelt af sterlingsølv, som består af 92,5 % rent sølv og 7,5 % andre metaller, almindeligvis kobber: Denne legering er hårdere end det rene sølv og smelter ved en lavere temperatur end både sølv og kobber for sig.

Men både smykker og sølvtøj findes i alle lødigheder, det er derfor ikke givet at sølvtøj er 830/tretårnet, eller at smykker er 925 sterling.

Sølv som betalingsmiddel

Ca. 700 f.Kr. brugte man i Lydien mønter lavet af elektrum, en naturligt forekommende legering af sølv, guld og små mængder kobber og andre metaller – det var først senere hen man begyndte at raffinere sølv og bruge det til mønter, og kostbare smykker.

I dag er sølvstandard stadig en hyppig brugt målestok for penge-værdier. Og referencerne findes over alt i det den verden “pundet?? i engelske pund refererer til, at denne mønthenhed oprindeligt svarede til ét “troy pound?? sølv.

I det periodiske system har sølv den kemiske betegnelse AG, og har en massefylde på 10,49 g/cm3.

Tekniske anvendelser

Sølv har ud over brugen til smykker, sølvtøj o.lign en bred anvendelse, for eksempel bruger man i spejle til krævende opgaver sølv i stedet for aluminium dette gøres ved at sølv (eller undertiden guld) bringes til at fordampe, hvorefter det afsættes som et tyndt lag på den ene side af en glasplade. Ved at anvende et særlig tyndt metallag kan man opnå ‘tonede’ ruder, der lader en del af lyset gå igennem, mens resten reflekterer som i et ‘normalt’ spejl.

Ring i dag på 72 300 678 og få et personligt møde

Sådan foregår det?

Er du interesseret i at høre, hvor meget dit gamle guld er værd, kan du bestille en tid og besøge os på vores kontor i enten København eller Aarhus. Her vil en af vores vurderingseksperter gennemgå dit guld sammen med dig. Har dit gamle guld en værdi, så tilbyder Nyfortuna altid gode guldpriser, afregnet efter verdensmarkedet.

  • Når karaten og vægten er konstateret kan guldet værdisættes og du kan få en pris på dit guld.
  • Venligst bemærk at vi betaler for guldindholdet i smykket og ikke for smykkets design. Læs mere under spørgsmål og svar.
  • Vi udbetaler via bankoverførsel eller kontant efter aftale.

Markedets bedste priser

Vi ser det som vores fornemmeste opgave, at sørge for, at du føler dig i trygge hænder, når du skal sælge dit gamle sølv. Derfor er du naturligvis med hele vejen, når vores vurderingseksperter fastsætter prisen og efterfølgende giver dig de bedste priser.

  • Vi tilbyder naturligvis altid de bedste sølvpriser, beregnet ud fra de dagsaktuelle priser på verdensmarkedet.
  • Verdensmarkedsprisen kan du se på 24hgold.com i Dollars og Euro. Her kan du ligeledes se grafer med mere over sølvprisernes udvikling.

Guldprisberegner

I guldprisberegneren kan du udregne kontantværdien af dine smykker, inden du tager kontakt til os.


 SÆLG DIT SØLV – SÅ LET ER DET

PERSONLIGT MØDE

Uanset hvor i landet, du bor, er det let at sælge dit guld & sølv hos Nyfortuna. Vi har kontorer i København og Aarhus.

SEND MED VÆRDIPOST

Vi gør det let for dig at få vurderet dit guld hos Nyfortuna, uden at skulle forbi vores kontorer.

Ved behov for vurdering af arvesager, eller forsikringsvurderinger, hvor målet er selve vurderingen og ikke et egentligt ønske om at sælge, tager vi et honorar på 350,00 kr. Honoraret tilbagebetales ved senere salg af samme affekter.

Ring i dag på 72 300 678 og få et personligt møde

Salg af guldbarrer, smykker, ure og meget mere…

Kontakt os

Send os en besked, så vender vi tilbage til dig.

0

Skriv dine søgeord i tekstfeltet og tryk på ENTER for at starte søgningen

Få 100 kr. oven i handlen!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 100 kr. oven i handlen, ved salg for minimum 1000 kr. Modtag samtidig altid sidste nyt om guld, priser, konkurrencer og meget mere. Udsendelse cirka hver 2. måned.

Tak for din tilmelding - vi ses i indbakken!