Skip to content

Spørgsmål og svar

Hvordan udregnes min pris?

Nyfortuna afregner ud fra den aktuelle dagskurs, som ændrer sig fra dag til dag. Du får præcis den pris, der står på vores hjemmeside, pr. gram. Vi har ingen skjulte gebyrer eller omkostninger.

Hvad gør jeg med sten og perler?

Nyfortuna køber ikke sten og perler. Hvis du ønsker at beholde disse, kan du tage dem ud, inden smykkerne sælges. Hvis du besøger os på vores kontor, kan vi tage sten og perler ud for dig. Det samme gør sig gældende for urværker.

Kan jeg få en vurdering af mit guld?

Nyfortuna vurderer meget gerne dit guld. Du kan bestille en personlig vurdering på vores kontor i København eller Aarhus.

Hvordan får jeg mine penge udbetalt?

Vi overfører pengene til din konto, eller kontant på forespørgsel.

Hvornår får jeg mine penge?

Vi overfører dine penge når handlen er afsluttet, og overførslen tager normalt 2 bankdage. Dvs. ved et besøg mandag har du dine penge onsdag, og ved et besøg fredag har du dine penge tirsdag. Det er muligt at vælge kontant udbetaling.

Hvorfor skal jeg medbringe billedlegitimation?

I overensstemmelse med politiets vedtægter fører vi købs- og salgsbog. Derfor skal billedlegitimation i form af pas eller kørekort medbringes. Alle oplysninger behandles fortroligt og videregives ikke.

Hvor gammel skal jeg være?

I henhold til loven skal du være fyldt 18 år for at handle med Nyfortuna.

Hvad kan testes?

Vi kan teste alt guld – også selvom det ikke er stemplet.

Hvad sker der med guldet, når det er afleveret?

Guldet smeltes og sendes på laboratorium. Her affineres det – en proces hvor finguldet udvindes. Herefter videresælger vi det til smykke- og dentalindustrien og kommer på den måde til at indgå i en genbrugscyklus. Vi er stolte af at vi kun har 5% i spild, dvs. at vi kan genbruge op til 95% af de gamle metaller. Det er rent guldgenbrug!

Tager I et gebyr ved vurdering af mine smykker?

Vi tager et gebyr på 350,- hvis du kommer for at få en vurdering uden henblik på salg, fordi vi afsætter en halv time til selve testen og dermed optager pladsen for en anden kunde. Skulle du senere vælge alligevel at sælge guldet til os, refunderer vi naturligvis de 350,-

Din kurv
Kurven er tom.

Du har måske ikke besluttet dig endnu?