Guld

Platin

Sølv

Næste kursopdatering

+45 72 300 678 info@nyfortuna.dk

Nyfortuna afregner ud fra den aktuelle dagskurs, som ændrer sig fra dag til dag. Du får præcis den pris, der står på vores hjemmeside, pr. gram. Vi har ingen skjulte gebyrer eller omkostninger.

Nyfortuna vurderer meget gerne dit guld. Du kan bestille en personlig vurdering på vores kontor i København, eller sende dit guld til vurdering med GLS værdiforsendelse.

Vi overfører dine penge når handlen er afsluttet, og overførslen tager normalt 2 bankdage. Dvs. ved et besøg mandag har du dine penge onsdag, og ved et besøg fredag har du dine penge tirsdag. Det er muligt at vælge kontant udbetaling.

I henhold til loven skal du være fyldt 18 år for at handle med Nyfortuna.

Guldet smeltes og sendes på laboratorium. Her affineres det – en proces hvor finguldet udvindes. Herefter videresælger vi det til smykke- og dentalindustrien og kommer på den måde til at indgå i en genbrugscyklus. Vi er stolte af at vi kun har 5% i spild, dvs. at vi kan genbruge op til 95% af de gamle metaller. Det er rent guldgenbrug!

Nyfortuna køber ikke sten og perler. Hvis du ønsker at beholde disse, kan du tage dem ud, inden smykkerne sælges. Hvis du besøger os på vores kontor, kan vi tage sten og perler ud for dig. Det samme gør sig gældende for urværker.

Vi overfører pengene til din konto, eller kontant på forespørgsel.

I overensstemmelse med politiets vedtægter fører vi købs- og salgsbog. Derfor skal billedlegitimation i form af pas eller kørekort medbringes. Alle oplysninger behandles fortroligt og videregives ikke.

Vi kan teste alle ædelmetaller – også selvom det ikke er stemplet.

Vi tager et gebyr på 350,- hvis du kommer for at få en vurdering uden henblik på salg, fordi vi afsætter en halv time til selve testen og dermed optager pladsen for en anden kunde. Skulle du senere vælge alligevel at sælge guldet til os, refunderer vi naturligvis de 350,-

Se komplet prisliste her