Guld

Platin

Sølv

Næste kursopdatering

+45 72 300 678 info@nyfortuna.dk

Forsikringsvurdering og arvesagsvurderinger uden efterfølgende salg.

book møde med en ekspert

Sådan fungerer en vurdering

Det er anbefalelsesværdigt at have et godt overblik over sine værdier. Ofte ligger man inde med arvestykker eller gaver man ikke kender den præcise værdi af, og hvis uheldet først er ude, kan det være svært at få sine værdier erstattet til den rette pris.

Ved behov for vurdering af arvesager, eller forsikringsvurderinger, hvor målet er selve vurderingen og ikke et egentligt ønske om at sælge, tager vi et honorar på 350,00 kr. pr. påbegyndt time. Honoraret tilbagebetales ved senere salg af samme affekter, du skal blot medbringe kvitteringen.

Smykkecertifikat

Hvis vurderingen er med henblik på sikring af værdier, anbefaler vi et ædelmetal eller smykke certifikat. Ædelmetal certifikatet indeholder en beskrivelse af det vurderede, en røntgenanalyse, der giver et overblik over metallets sammensætning samt lødighed og der påføres estimeret forsikringspris. Et smykke certifikat indeholder endvidere en diamantgradering.

Et ædelmetal certifikat koster 750,00 kr. og et smykke certifikat 1250,00 kr.

Vurdering ved salg af guld er naturligvis altid gratis.

Vurdering af diamanter uden certifikat

Prisen på denne vurdering er hvis man blot vil have en idé om diamantens ægthed. Hvis der allerede findes certifikat kan denne vurderes også bruges til at se om diamanten passer til certifikatet.

Vurderingen kan foretages mens diamanten stadig sidder i et evt. smykke, den mest nøjagtige vurdering fås dog hvis diamanten er løs. Bemærk: Denne vurdering er uden certifikat og uden værdivurdering af diamanten, og egner sig derfor bedst hvis man er i tvivl om hvorvidt certifikat nu også er en nødvendighed.

Prisen for denne vurdering kan modregnes ved senere tilkøb af certifikat på samme vare. Der afregnes kontant eller på dankort ved vurderingen.

Pris kr. 450,-

Gradering/værdivurdering af diamant med dansk certifikat

Prisen på denne vurdering inkluderer selve graderingen af diamanten, samt et dansk udstedt certifikat.  Dette certifikat udstedes udelukkende på løse diamanter. Diamantcertifikatet er egnet eksempelvis i forsikringsøjemed eller ved videresalg. Bemærk værdivurderingen på certifikatet er en genanskaffelsesværdi til forsikring og ikke en gensalgsværdi.

Diamanten skal efterlades hos os under udfærdigelsen af certifikatet. 

Certifikatet og diamanten kan afhentes eller tilsendes 1-2 uger efter indleveringen.

Pris kr. 850,-

Gradering/vurdering af diamant med internationalt certifikat

Prisen på denne vurdering inkluderer selve graderingen af diamanten, samt et Internationalt certifikat. Dette certifikat udstedes udelukkende på løse diamanter. Diamant certifikatet er egnet eksempelvis i forsikringsøjemed eller ved videresalg. Bemærk: internationale certifikater har ingen værdivurdering

Diamanten skal efterlades hos os under udfærdigelsen af certifikatet.

Certifikatet og diamanten kan afhentes eller tilsendes 3-4 uger efter indlevering.

Fra kr. 1.500,-

Gradering/værdivurdering med dansk smykkecertifikat

Prisen på denne vurdering inkluderer gradering af evt. diamant, vurdering af selve smykket, samt et dansk smykkecertifikat. Diamanter udtages ikke af smykket. Denne vurdering egner sig bedst med henblik på forsikring af særlige private genstande.

Bemærk: der værdivurderes/graderes ikke farvede sten/perler.

Certifikatet og diamanten kan afhentes eller tilsendes 1-2 uger efter indleveringen.

Pris kr. 1.250,-

Nyfortuna book og kontakt

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

KØBENHAVN

Østerbrogade 137, 2100 København Ø

Telefon: 72 300 678
E-mail: info@nyfortuna.dk

Alle hverdage 9.00-17.00

mere information

AARHUS

Mejlgade 44, 8000 Aarhus

Telefon: 72 300 678
E-mail: info@nyfortuna.dk

Alle hverdage 9.00-17.00

mere information