Guld

Platin

Sølv

Næste kursopdatering

+45 72 300 678 info@nyfortuna.dk

Opbevar dine værdier i vores boksanlæG

Sikkert, transparent & tilgængeligt

Højere sikkerhed end de fleste banker

Registreret hos Finanstilsynet

Privat adgang til vores boksanlæg og lounge

Mulighed for vurdering og specialforsikring

Vi udlejer værdibokse i samarbejde med vores søsterselskab Sequoyah Vaulting. Sequoyah Vaulting er et selskab i samme koncern som Nyfortuna, og tager sig udelukkende af udlejning af vores værdibokse på samme adresse som Nyfortuna. Derfor kan emails, betalingslink, handelsbetingelser osv. fremkomme med Sequoyah Vaulting ApSs oplysninger, samt cvr nummer.

trygt & professionelt

Vi ser det som vores fornemmeste opgave, at sørge for, at du føler dig i trygge hænder, når du skal opbevare dine værdier. Derfor er vores boksanlæg naturligvis registreret hos Finanstilsynet, når du har lejet en værdiboks hos os, er det således kun dig der har adgang til dine aktiver og værdier.

Er du interesseret i at høre, hvordan det foregår når man lejer en værdiboks, kan du bestille en tid og besøge os på vores kontor. Her vil en af vores kyndige medarbejdere gennemgå fordelene ved boksopbevaring, og demonstrere funktionerne af boksen for dig.

Sikkerhed i Særklasse: Lej en Værdiboks hos NyFortuna

Hvorfor Vælge NyFortunas Værdibokse?

  1. Førsteklasses sikkerhed: Vores værdibokse er placeret i et sikkert og overvåget miljø, der giver dig ro i sindet, velvidende at dine værdigenstande er i trygge hænder.
  2. Flere størrelser: Uanset om det er smykker, dokumenter, elektronik eller andre dyrebare ejendele, har vi værdibokse i forskellige størrelser, der passer til dine behov.
  3. Nem adgang: Vores faciliteter er tilgængelige i hele åbningstiden uden tidsbestilling, så du kan få adgang til din boks, når du har brug for det.
  4. Du behøver ikke være kunde hos os: Modsat banker, som stiller krav til at du er kunde hos dem for at få en bankboks, kræver vi ikke at du er kunde hos os i forvejen.

Priser på værdibokse placeret hos Nyfortuna København

Priserne gælder for bokse placeret på adressen Østerbrogade 137, 2100 København Ø

Har du spørgsmål til priserne, brug for et samlet tilbud på flere af nedenstående services eller søger du en ydelse der ikke er listet nedenfor, er du meget velkommen til at ringe eller skrive os.

Opstartsgebyr inkl. bokskort

Kr. 250,-

PÅKRÆVET engangspris

leje af lille boks

46 cm x 26 cm x 4,5 cm

Kr. 1.250,-

12 måneder

leje af mellem boks

46 cm x 26 cm x 7 cm

Kr. 2.000,-

12 måneder

leje af stor boks

46 cm x 26 cm x 17 cm

Kr. 2.500,-

12 måneder