Guld

Platin

Sølv

Næste kursopdatering

+45 72 300 678 info@nyfortuna.dk
Information, Nyheder

Sælg guld Aarhus

Sælg guld Aarhus

Du kan sælge dit guld i Aarhus hos Nyfortuna. Vi har mere end 10 års erfaring med køb og salg af ædelmetaller, og har siden 2008 kunnet tilbyde private kunder at sælge deres gamle smykker nemt og sikkert.

Vi ligger i hjertet af Latinerkvarteret på den ikoniske Mejlgade i en af de smukke gamle bevaringsværdige bygninger. Vi har gratis kundeparkering i gården – parkering kan kun ske ved reservering samtidig med tidsbestilling til salg af guld.

  • Adressen er: Mejlgade 44E – 8000 Aarhus C
  • mail: aarhus@nyfortuna.dk
  • Åbningstider Nyfortuna Århus: Mandag-Fredag 9-17 – Weekend og helligdage lukket –


Book møde med en ekspert

Guldpris i Aarhus

Ved salg af guld og sølv hos Nyfortuna Århus, er du altid sikret høj guldpris og tryghed. Vi har bevilling fra Østjylland Politi til køb af brugt guld, og vi er medlem af Danske Guldhandlere.

Hvordan vurderer Nyfortuna dit guld?

Vores erfarne vurderingseksperter gennemgår de medbragte værdigenstande sammen med dig. Der foretages lødighedstest med syre og røntgenanalyse, ædelmetallet vejes og værdisættes, og du er med gennem hele forløbet.

Hvis vurderingseksperten skønner, at du kan få mere end guldprisen for dit smykke, bliver du altid informeret og givet anbefalinger til, hvor du skal sælge dit guld, for at komme hjem med den bedst mulige pris. Vi har tæt samarbejde med flere firmaer, så du kan være sikker på at få den bedste guldpris i Aarhus.

Kontakt Nyfortuna Århus for at sælge guld

Det er vigtigt for os, at du føler dig godt behandlet. At du føler dig værdsat, og at du har lyst til at komme igen. Det er derfor, vi altid tager os god tid, behandler dine værdier med respekt og gør os umage. Alt andet er sjusk.


Book møde med en ekspert

FAQ om sælg dit guld i Aarhus

Hvordan kan jeg sælge mit guld i Aarhus?

Ring og bestil en tid i dag, kom ned til os i Mejlgade, og sælg dit guld. Du kan vælge mellem kontant betaling mod et mindre gebyr og få pengene med dette samme, eller du vælge en bankoverførsel. Bankoverførsler altid er gratis, og du har pengene på din konto indenfor 1-2 bankdage.

Kan jeg får en vurdering af guld gratis?

Hvis du ønsker en vurdering af dit guld ved f.eks. arvesager koster det 350 kr. pr. påbegyndt halve time. Ved senere salg refunderes prisen, medbring blot kvitteringen.

Hvad er guldprisen i dag?

Guldprisen er bestemt verdensmarkedsprisen på guld, derfor ændrer guldprisen sig hele tiden.

Hvad er guldprisen pr gram?

Du kan altid se gældende guldpriser her.

Hvem bestemmer guld priser?

Verdensmarkedsprisen på guld bliver bestemt ligesom prisen på alle andre varer, efter udbud og efterspørgsel. Herefter beslutter guldhandlere ud fra denne, hvad de vil give pr gram. Prisen kan bevæge sig meget hurtigt, så når du sælger guld hos Nyfortuna Århus, matcher vi altid skriftlige tilbud fra andre danske guldhandlere lavet samme dag. Du behøver derfor aldrig gå på kompromis med trygheden, når du leder efter den bedste guldpris i Aarhus.

Relaterede artikler

hvad bestemmer prisen på guld
Hvad bestemmer prisen på guld?

Hvad bestemmer prisen på guld? Prisen på guldbarrer bliver udregnet ud fra: Kvaliteten eller renheden Vægten eller størrelsen Designet Guldkursen ...

Kongelige medaljer
En kongelig affære

De kongelige medaljoner taget af auktionen Nyligt kunne det her på siden læses, at vi i samarbejde med Bruun Rasmussen ...

Danmarks guldbeholdning
Danmarks guldbeholdning

Danmarks guldbeholdning Det er meget, meget få lande der ikke ejer guld. Guld er en del af næsten alle landes ...

H.K.H. Prins Henriks Medaljon

Nyligt havde en af vores kunder dette fine vedhæng samt prototyper med fra et familiemedlems tidligere værksted. Guldsmeden var intet ...