“Forsikringsvurdering og arvesagsvurderinger uden efterfølgende salg.”

Hvad er en vurdering?

Det er anbefalelsesværdigt at have et godt overblik over sine værdier. Ofte ligger man inde med arvestykker eller gaver man ikke kender den præcise værdi af, og hvis uheldet først er ude, kan det være svært at få sine værdier erstattet til den rette pris.

Ved behov for vurdering af arvesager, eller forsikringsvurderinger, hvor målet er selve vurderingen og ikke et egentligt ønske om at sælge, tager vi et honorar på 350,00 kr. pr. påbegyndt time. Honoraret tilbagebetales ved senere salg af samme affekter, du skal blot medbringe kvitteringen.

Smykke certifikat

Hvis vurderingen er med henblik på sikring af værdier, anbefaler vi et ædelmetal eller smykke certifikat. Ædelmetal certifikatet indeholder en  beskrivelse af det vurderede, en rønten analyse, der giver et overblik over metallets sammensætning samt lødighed og der påføres estimeret forsikringspris. Et smykke certifikat indeholder endvidere en diamantgradering.

Et ædelmetal certifikat koster 750,00 kr. og et smykke certifikat 1000,00 kr.

Vurdering ved salg af guld er naturligvis altid gratis.

Ring i dag på 72 300 678 og få et personligt møde

VURDERING AF DIT GULD – SÅ LET ER DET

PERSONLIGT MØDE

Uanset hvor i landet, du bor, er det let at få vurderet dit guld & sølv hos Nyfortuna. Vi har kontor i både København og Aarhus.

Ring i dag på 72 300 678 og få et personligt møde

Kontakt os

Send os en besked, så vender vi tilbage til dig.

0

Skriv dine søgeord i tekstfeltet og tryk på ENTER for at starte søgningen

Få 100 kr. oven i handlen!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 100 kr. oven i handlen, ved salg for minimum 1000 kr. Modtag samtidig altid sidste nyt om guld, priser, konkurrencer og meget mere. Udsendelse cirka hver 2. måned.

Tak for din tilmelding - vi ses i indbakken!