info@nyfortuna.dk

Vi svarer indenfor 7 timer på alle hverdage

72 300 678

Til rådighed alle hverdage mellem 9-17

Guld, Diamanter & – Golden Globes

Med 2019 skudt i gang, løb Golden Globe Awards traditionen tro af staben, i år for 76’s tyvende gang.

På den røde løber i Los Angeles blev tonen for 2019 slået an af diamanter i højeste carat samt smykker i konservativ stil – konservativt hvis man da lige ser bort fra den dekadente mængde af carat.

Red carpet kollektioner

Traditionen tro bar mange af stjernerne, smykker fra de store juvelerers “red carpet” kollektioner.

Julia Roberts iført øreringe fra Chopard’s “Red Carpet” kollektion

En af dem var Julia Roberts, der i år var nomineret til prisen, bedste skuespillerinde i tv-serie drama, for hendes rolle i tv-serien Homecoming.

Julia var iført Chopard juveler fra Chopard’s ‘Red carpet’ kollektion, som Genèves smykkehus skaber hvert år, med henblik på at være repræsenteret ved årets store begivenheder.

Julias øreringe er prydet af hele 26,45 carat bestående af pæreformede diamanter. Hun bar ligeledes forskellige diamantringe, hvoraf den ene er smedet af Fairmined-guld fra “Green Carpet Collection” besat med marquise-slebene diamanter.

Harry Winston

Isla Fisher iført diamanter for mere end 5,5 millioner dollars, af Harry Winston

Harry Winston, var mere end godt repræsenteret på Golden Globes røde løber i år. Nicole Kidman, Golden Globe nomineret for bedste præstation, bar Harry Winston’s 17,16 carat, Draperie Diamond Cluster øreringe, sammen med et 37,62 carat, Secret Cluster Diamant armbånd, og River og Pirouette diamantringe.

New York juvelerens andet store kup,  Isla Fisher, var sikker på at stjæle rampelyset, iført for mere end 5,5 millioner dollars, af Harry Winston diamanter og platin. Isla bar blandt andet en 73,55 carat diamant halskæde, 8,59 carat øreringe og to ringe: en med ​​2,34 carat og de andre med 6,57 carat i diamanter. Alene på mængden af carat, var Harry Winston i år sikker på at skabe overskrifter verden over – Blandt de øvrige stjerner iført Harry Winston til årets Golden Globes kan nævnes Kristen Bell, Alison Brie og Patricia Clarkson.

 

En ting er sikkert, vi elsker at falde i svime over de ekstravagante smykker på alverdens røde løbere!

FIRMAOPLYSNINGER

Østerbrogade 137, 2100 København Ø
info@nyfortuna.dk

Mejlgade 44, 8000 Aarhus
aarhus@nyfortuna.dk

+45 72 300 678

 

Nyfortuna
GM Retail ApS
CVR 34352011

KONTAKT

Vi kan kontaktes pr. telefon alle hverdage i tidsrummet 9 – 17, samt på email, der besvares inden for 7 timer på hverdage.

Du er også velkommen i vores butikker i København eller Aarhus. Husk forudgående tidsbestilling.

Din kurv
Kurven er tom.

Du har måske ikke besluttet dig endnu?