Guld

Platin

Sølv

Næste kursopdatering

+45 72 300 678 info@nyfortuna.dk
Information

Guld, Diamanter & – Golden Globes

Med 2019 skudt i gang, løb Golden Globe Awards traditionen tro af staben, i år for 76’s tyvende gang.

På den røde løber i Los Angeles blev tonen for 2019 slået an af diamanter i højeste carat samt smykker i konservativ stil – konservativt hvis man da lige ser bort fra den dekadente mængde af carat.

Red carpet kollektioner

Traditionen tro bar mange af stjernerne, smykker fra de store juvelerers “red carpet” kollektioner.

Julia Roberts iført øreringe fra Chopard’s “Red Carpet” kollektion

En af dem var Julia Roberts, der i år var nomineret til prisen, bedste skuespillerinde i tv-serie drama, for hendes rolle i tv-serien Homecoming.

Julia var iført Chopard juveler fra Chopard’s ‘Red carpet’ kollektion, som Genèves smykkehus skaber hvert år, med henblik på at være repræsenteret ved årets store begivenheder.

Julias øreringe er prydet af hele 26,45 carat bestående af pæreformede diamanter. Hun bar ligeledes forskellige diamantringe, hvoraf den ene er smedet af Fairmined-guld fra “Green Carpet Collection” besat med marquise-slebene diamanter.

Harry Winston

Isla Fisher iført diamanter for mere end 5,5 millioner dollars, af Harry Winston

Harry Winston, var mere end godt repræsenteret på Golden Globes røde løber i år. Nicole Kidman, Golden Globe nomineret for bedste præstation, bar Harry Winston’s 17,16 carat, Draperie Diamond Cluster øreringe, sammen med et 37,62 carat, Secret Cluster Diamant armbånd, og River og Pirouette diamantringe.

New York juvelerens andet store kup,  Isla Fisher, var sikker på at stjæle rampelyset, iført for mere end 5,5 millioner dollars, af Harry Winston diamanter og platin. Isla bar blandt andet en 73,55 carat diamant halskæde, 8,59 carat øreringe og to ringe: en med ​​2,34 carat og de andre med 6,57 carat i diamanter. Alene på mængden af carat, var Harry Winston i år sikker på at skabe overskrifter verden over – Blandt de øvrige stjerner iført Harry Winston til årets Golden Globes kan nævnes Kristen Bell, Alison Brie og Patricia Clarkson.

 

En ting er sikkert, vi elsker at falde i svime over de ekstravagante smykker på alverdens røde løbere!

Relaterede artikler

hvad bestemmer prisen på guld
Hvad bestemmer prisen på guld?

Hvad bestemmer prisen på guld? Prisen på guldbarrer bliver udregnet ud fra: Kvaliteten eller renheden Vægten eller størrelsen Designet Guldkursen ...

Kongelige medaljer
En kongelig affære

De kongelige medaljoner taget af auktionen Nyligt kunne det her på siden læses, at vi i samarbejde med Bruun Rasmussen ...

Danmarks guldbeholdning
Danmarks guldbeholdning

Danmarks guldbeholdning Det er meget, meget få lande der ikke ejer guld. Guld er en del af næsten alle landes ...

H.K.H. Prins Henriks Medaljon

Nyligt havde en af vores kunder dette fine vedhæng samt prototyper med fra et familiemedlems tidligere værksted. Guldsmeden var intet ...