Guld

Platin

Sølv

Næste kursopdatering

+45 72 300 678 info@nyfortuna.dk
Nyheder

Nyfortuna fylder 15 år

nyfortuna 15 år

Nyfortuna har i mere end 15 år hjulpet private med køb og salg af investeringsguld-, sølv, andre ædelmetaller samt diamanter.

Vores erfaringer og kompetencer er opbygget de sidste 15 år, gennem tæt samarbejde med et stort antal eksperter på ædelmetal- og diamantområdet. Vi har siden starten haft bevilling til at drive handel med brugt guld af politiet. Yderligere bliver alle vores vurderingseksperter altid personligt godkendt af politiet til at handle med brugt guld.

 Vi startede med den filosofi, at det er vigtigt, at vores kunder føler sig ordentligt behandlet på et marked, de færreste har handlet på før. At de føler dig værdsat, og at de har lyst til at komme igen. Det er derfor, vi altid tager os god tid, behandler dine værdier med respekt og gør os umage. Alt andet er sjusk.

Det har vi gjort fra starten, og det gør vi stadig

Hvem er vi?

I Nyfortunas front står Mia Hinrichs. Mia startede hos Nyfortuna i 2011, og har siden bestredet samtlige positioner i huset, lige fra kundeservice til vurderingsekspert og Brand Manager – og siden 2014 som Administrerende Direktør. Mia brænder for den gode kundeoplevelse og går højt op i kundeservice og den faglige ekspertise, som er grundstenen i Nyfortunas strategi.

Blandt andet startede hun, i 2017 den første 100% danske webshop i branchen, så alle kan købe guld, sølv og diamanter, i god ro og mag hjemme fra stuen. Tanken bag det, var ønsket om at gøre guldhandel til noget gennemsigtigt, nemt og trygt. Så alle der ønsker at investere i guld, kan investere i guld. Uanset hvem man er og hvor man bor.

Med andre ord flyttede hun guldinvestering fra noget de store danske investorer handlede gennem børserne, til en investering i øjenhøjde.

Den store succes gjorde det tydeligt, at mange private ønskede at købe guld, og siden den gang har køb af guldbarrer og diamanter været noget alle i Danmark har haft adgang til.

Kernen i Nyfortunas filosofi er, at køb og salg af guld skal være for alle. På de to kontorer i København og Århus, er et helt hold af dygtige vurderingseksperter, som tilsammen har den største samlede viden omkring alle områder af diamanter, guld og andre ædelmetaller i Danmark. Og resten finder vi ud af! Så tøv aldrig med at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.

15 års fødselsdag

Vi vil rigtigt gerne fejre vores fødselsdag med jer – på alle måder:

150 kr i rabat – brug rabatkode Nyfortuna15år
Ved køb over 3.000 kr vores webshop
Ved salg over 3.000 kr på et af vores kontorer

Book et møde med en vurderingsekspert her

* Rabatkoden gælder 25/6/2021 – 4/7/2021 – kan bruges en gang pr kunde, og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter

15% rabat på sølvmønter
I hele fødselsdagsugen giver vi 15% på alle vores sølvmønter med rabatkode Sølv15år

Se det store udvalg af sølvmønter her

* Tilbuddet gælder 24/6/2021 – 4/7/2021 – kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter

Vind en Happy Birthday guldbarre eller Happy Birthday sølvmønt
Hop over på vores Instagramprofil og vær med i den store konkurrence, hvor du kan vinde enten en Happy Birthday 1 gram guldbarre eller en Happy Birthday 1 oz sølvmønt – Vinderen findes 5/7/2021

Hop over på vores Instagram og deltag i konkurrencen her

Relaterede artikler

hvad bestemmer prisen på guld
Hvad bestemmer prisen på guld?

Hvad bestemmer prisen på guld? Prisen på guldbarrer bliver udregnet ud fra: Kvaliteten eller renheden Vægten eller størrelsen Designet Guldkursen ...

Kongelige medaljer
En kongelig affære

De kongelige medaljoner taget af auktionen Nyligt kunne det her på siden læses, at vi i samarbejde med Bruun Rasmussen ...

Danmarks guldbeholdning
Danmarks guldbeholdning

Danmarks guldbeholdning Det er meget, meget få lande der ikke ejer guld. Guld er en del af næsten alle landes ...

H.K.H. Prins Henriks Medaljon

Nyligt havde en af vores kunder dette fine vedhæng samt prototyper med fra et familiemedlems tidligere værksted. Guldsmeden var intet ...