Guld

Platin

Sølv

Næste kursopdatering

+45 72 300 678 info@nyfortuna.dk
Nyheder

Børsen Gazelle 2021

Gazelle 2021

Nyfortuna udnævnt som Børsen Gazelle 2021

Med stor stolthed og ydmyghed, har vi i dag modtaget udnævnelse, som Børsen Gazelle virksomhed 2021

Børsen Gazelle 2021 bliver givet til virksomheder som vokser kontinuerligt, og har klaret sig ud over det sædvanlige. Udnævnelsen kræver en fordobling af omsætningen eller bruttoresultatet i løbet af de seneste 4 regnskabsår.

Gazelle prisen er et direkte bevis på den vækst vi har oplevet igennem de seneste mange år, og det var ikke lykkedes uden vores kompetente og ihærdige medarbejdere. Medarbejdere der hver dag tager kyndig hånd om vores kunder, med omhu, faglighed og en service der ikke går ubemærket hen.

Og netop vores kunder, skal der også lyde en stor tak til! For at vælge Nyfortuna som deres foretrukne guldhandler, for at komme tilbage igen og igen, og for at udvise os den tillid, at refere nye kunder i vores retning.

Vi oplever fortsat en stigende interesse for investerings guld, salg af guld og sølv, diamant vurderinger mm. og I har stor andel i at vi i år modtager denne fornemme pris.

Børsens Gazelle pris er et direkte bevis på at vi hos Nyfortuna gør noget rigtigt, så tak til medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder. Vi ser frem til fortsat at yde en ekstraordinær indsats og til et fortsat godt samarbejde med jer alle!

https://nyfortuna.dk/wp-content/uploads/Gazelle.mp4

Relaterede artikler

hvad bestemmer prisen på guld
Hvad bestemmer prisen på guld?

Hvad bestemmer prisen på guld? Prisen på guldbarrer bliver udregnet ud fra: Kvaliteten eller renheden Vægten eller størrelsen Designet Guldkursen ...

Kongelige medaljer
En kongelig affære

De kongelige medaljoner taget af auktionen Nyligt kunne det her på siden læses, at vi i samarbejde med Bruun Rasmussen ...

Danmarks guldbeholdning
Danmarks guldbeholdning

Danmarks guldbeholdning Det er meget, meget få lande der ikke ejer guld. Guld er en del af næsten alle landes ...

H.K.H. Prins Henriks Medaljon

Nyligt havde en af vores kunder dette fine vedhæng samt prototyper med fra et familiemedlems tidligere værksted. Guldsmeden var intet ...