info@nyfortuna.dk

Vi svarer indenfor 7 timer på alle hverdage

72 300 678

Til rådighed alle hverdage mellem 9-17

Børsen Gazelle 2021

Nyfortuna udnævnt som Børsen Gazelle 2021

Med stor stolthed og ydmyghed, har vi i dag modtaget udnævnelse, som Børsen Gazelle virksomhed 2021

Børsen Gazelle 2021 bliver givet til virksomheder som vokser kontinuerligt, og har klaret sig ud over det sædvanlige. Udnævnelsen kræver en fordobling af omsætningen eller bruttoresultatet i løbet af de seneste 4 regnskabsår.

Gazelle prisen er et direkte bevis på den vækst vi har oplevet igennem de seneste mange år, og det var ikke lykkedes uden vores kompetente og ihærdige medarbejdere. Medarbejdere der hver dag tager kyndig hånd om vores kunder, med omhu, faglighed og en service der ikke går ubemærket hen.

Og netop vores kunder, skal der også lyde en stor tak til! For at vælge Nyfortuna som deres foretrukne guldhandler, for at komme tilbage igen og igen, og for at udvise os den tillid, at refere nye kunder i vores retning.

Vi oplever fortsat en stigende interesse for investerings guld, salg af guld og sølv, diamant vurderinger mm. og I har stor andel i at vi i år modtager denne fornemme pris.

Børsens Gazelle pris er et direkte bevis på at vi hos Nyfortuna gør noget rigtigt, så tak til medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder. Vi ser frem til fortsat at yde en ekstraordinær indsats og til et fortsat godt samarbejde med jer alle!

FIRMAOPLYSNINGER

Østerbrogade 137, 2100 København Ø
info@nyfortuna.dk

Mejlgade 44, 8000 Aarhus
aarhus@nyfortuna.dk

+45 72 300 678

 

Nyfortuna
GM Retail ApS
CVR 34352011

KONTAKT

Vi kan kontaktes pr. telefon alle hverdage i tidsrummet 9 – 17, samt på email, der besvares inden for 7 timer på hverdage.

Du er også velkommen i vores butikker i København eller Aarhus. Husk forudgående tidsbestilling.

Din kurv
Kurven er tom.

Du har måske ikke besluttet dig endnu?