info@nyfortuna.dk

Vi svarer indenfor 7 timer på alle hverdage

72 300 678

Til rådighed alle hverdage mellem 9-17

Nyfortuna.dk godkendt af e-mærket

Med stolthed fik vi i juli måned 2018 tildelt e-mærket på nyfortuna.dk.

Hos Nyfortuna har det højeste prioritet at vores kunder føler sig i kompetente og trygge hænder. Det gælder hvad enten man skal sælge eller købe ædelmetaller! Derfor har vi valgt at lade vores webshop e-mærke.

E-mærket er en nonprofitorganisation grundlagt i år 2000, og hele Danmarks garanti for sikker og gennemsigtig e-handel. E-mærket certificerer de gode webshops og kæmper for at løfte niveauet og få alle med. Med e-mærket forenkles, forsikres og forbedres den danske e-handel, hvilket for dig som forbruger betyder en let og lige vej til bedre online shopping. ​

​e-mærket repræsenterer en bred stifterkreds – fra Forbrugerrådet Tænk til Dansk Erhverv og DI, og vi er stolte over at være en blandt over 2.200 danske medlemsvirksomheder, der driver e-handel inden for forskellige brancher.

For at opnå e-mærket, bliver alt fra webshop, til købs-process og handelsbetingelser gennemgået nøje af e-mærkets jurister – alt sammen for at sikre at du som forbruger, er sikret en god, gennemsigtig og tryg handel.

se vores certifikat her

Når du handler på en e-mærket webshop er du samtidig dækket af e-mærkets køberbeskyttelse, en unik økonomisk sikring på op til kr. 10.000,- per handel ved fysiske varer. Køberbeskyttelsen er helt gratis og omfatter helt automatisk dig og alle andre kunder, der handler fysiske varer på e-mærkede webshops.

Velkommen til en tryg e-handel hos Nyfortuna.dk

FIRMAOPLYSNINGER

Østerbrogade 137, 2100 København Ø
info@nyfortuna.dk

Mejlgade 44, 8000 Aarhus
aarhus@nyfortuna.dk

+45 72 300 678

 

Nyfortuna
GM Retail ApS
CVR 34352011

KONTAKT

Vi kan kontaktes pr. telefon alle hverdage i tidsrummet 9 – 17, samt på email, der besvares inden for 7 timer på hverdage.

Du er også velkommen i vores butikker i København eller Aarhus. Husk forudgående tidsbestilling.

Din kurv
Kurven er tom.

Du har måske ikke besluttet dig endnu?