Nyfortuna.dk godkendt af e-mærket

Med stolthed fik vi i juli måned 2018 tildelt e-mærket på nyfortuna.dk.

Hos Nyfortuna har det højeste prioritet at vores kunder føler sig i kompetente og trygge hænder. Det gælder hvad enten man skal sælge eller købe ædelmetaller! Derfor har vi valgt at lade vores webshop e-mærke.

E-mærket er en nonprofitorganisation grundlagt i år 2000, og hele Danmarks garanti for sikker og gennemsigtig e-handel. E-mærket certificerer de gode webshops og kæmper for at løfte niveauet og få alle med. Med e-mærket forenkles, forsikres og forbedres den danske e-handel, hvilket for dig som forbruger betyder en let og lige vej til bedre online shopping. ​

 

 

 

​e-mærket repræsenterer en bred stifterkreds – fra Forbrugerrådet Tænk til Dansk Erhverv og DI, og vi er stolte over at være en blandt over 2.200 danske medlemsvirksomheder, der driver e-handel inden for forskellige brancher.

For at opnå e-mærket, bliver alt fra webshop, til købs-process og handelsbetingelser gennemgået nøje af e-mærkets jurister – alt sammen for at sikre at du som forbruger, er sikret en god, gennemsigtig og tryg handel.

se vores certifikat her

Når du handler på en e-mærket webshop er du samtidig dækket af e-mærkets køberbeskyttelse, en unik økonomisk sikring på op til kr. 10.000,- per handel ved fysiske varer. Køberbeskyttelsen er helt gratis og omfatter helt automatisk dig og alle andre kunder, der handler fysiske varer på e-mærkede webshops.

 

Velkommen til en tryg e-handel hos Nyfortuna.dk

 

0

Skriv dine søgeord i tekstfeltet og tryk på ENTER for at starte søgningen

Få 100 kr. oven i handlen!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 100 kr. oven i handlen, ved salg for minimum 1000 kr. Modtag samtidig altid sidste nyt om guld, priser, konkurrencer og meget mere. Udsendelse cirka hver 2. måned.

Tak for din tilmelding - vi ses i indbakken!