Med stor fornøjelse byder vi i juni inden for, på en frisk og redesignet hjemmeside, med tilhørende webshop.

Det har længe været et stort ønske, at gøre investering i guld nemt og gennemskueligt for alle. Så nu lukker vi op for muligheden for at sidde i ro og mag, og beslutte præcis hvilken guldbarre man drømmer om, og måske blive inspireret til andre investerings muligheder end den klassiske barre.

Vi mærker allerede nu, at de professionelle investorer så småt begynder at vende sig mod fysisk guld, med udsigten til en kommende økonomisk krise langt ude i horisonten. Men hos Nyfortuna behøver du ikke være en erfaren investor, eller investere store summer for at komme i gang med guldet. Du kan sagtens købe investerings guldbarre helt ned i 5 gram, hvis det er det der tiltaler dig mest. Hvem ved, måske bliver det starten på en ny profitabel hobby – at spekulere lidt i det ædle metal.

Webshoppen byder naturligvis også på guldmønter, vintage luksusure, diamanter og sølvbarre. Og vi vil gøre vores for løbende at udbygge et spændende og indbydende sortiment inden for ædelmetaller.

 

Service og priser vil som altid være knivskarpe, og vi håber at i vil finde hjemmesiden, shoppen og alle nyhederne, spændende og brugbare!

 

Vi ser frem til at sende de første bestillinger afsted!

Med venlige hilsner

Mia Hinrichs, Direktør Nyfortuna

Recommended Posts

Ingen kommentarer endnu, efterlad en kommentar!


Skriv en kommentar