info@nyfortuna.dk

Vi svarer indenfor 7 timer på alle hverdage

72 300 678

Til rådighed alle hverdage mellem 9-17

Ny hjemmeside og webshop

Med stor fornøjelse byder vi i juni inden for, på en frisk og redesignet hjemmeside, med tilhørende webshop.

Det har længe været et stort ønske, at gøre investering i guld nemt og gennemskueligt for alle. Så nu lukker vi op for muligheden for at sidde i ro og mag, og beslutte præcis hvilken guldbarre man drømmer om, og måske blive inspireret til andre investerings muligheder end den klassiske barre.

Vi mærker allerede nu, at de professionelle investorer så småt begynder at vende sig mod fysisk guld, med udsigten til en kommende økonomisk krise langt ude i horisonten. Men hos Nyfortuna behøver du ikke være en erfaren investor, eller investere store summer for at komme i gang med guldet. Du kan sagtens købe investerings guldbarre helt ned i 5 gram, hvis det er det der tiltaler dig mest. Hvem ved, måske bliver det starten på en ny profitabel hobby – at spekulere lidt i det ædle metal.

Webshoppen byder naturligvis også på guldmønter, vintage luksusure, diamanter og sølvbarre. Og vi vil gøre vores for løbende at udbygge et spændende og indbydende sortiment inden for ædelmetaller.

 

Service og priser vil som altid være knivskarpe, og vi håber at i vil finde hjemmesiden, shoppen og alle nyhederne, spændende og brugbare!

 

Vi ser frem til at sende de første bestillinger afsted!

Med venlige hilsner

Mia Hinrichs, Direktør Nyfortuna

FIRMAOPLYSNINGER

Østerbrogade 137, 2100 København Ø
info@nyfortuna.dk

Mejlgade 44, 8000 Aarhus
aarhus@nyfortuna.dk

+45 72 300 678

 

Nyfortuna
GM Retail ApS
CVR 34352011

KONTAKT

Vi kan kontaktes pr. telefon alle hverdage i tidsrummet 9 – 17, samt på email, der besvares inden for 7 timer på hverdage.

Du er også velkommen i vores butikker i København eller Aarhus. Husk forudgående tidsbestilling.

Din kurv
Kurven er tom.

Du har måske ikke besluttet dig endnu?