info@nyfortuna.dk

Vi svarer indenfor 7 timer på alle hverdage

72 300 678

Til rådighed alle hverdage mellem 9-17

Luksus smykker og tennis

Det er ikke småting Danmarks tennis darling Caroline Wozniacki kan iføre sig når hun repræsenterer Danmark på tennisbanen.

 

Rolex platinum Daytona 116756TBR

Vi lader os gerne fascinere af de sports grene, der ud over sporten, oftest også rummer et element af særlige eksklusive smykker og ure, hvad enten det er sponsor gaver eller atleternes egen indkøbte effekter der er tale om. Som Ambassadør for Rolex bar Caroline ved pokal overrækkelsen Australian Open 2018, et overdådigt Rolex platinum Daytona 116756TBR, med paveret diamant urskive og en lynette besat med baguette slebene diamanter, lander dette smukke og ekstravagante ur på en vejledende udsalgs pris på hele 955.000 kr.

 

Cartier Juste une Clou

Forlovelsesringen på bænken

Under selve kampen bar Wozniacki på håndledet et smukt diamant besat Cartier Juste une Clou guld armbånd, og på fingeren en diamantring, der dog så ud til at være en anden, en den ovale 8.8 carat forlovelsesring der normalt pryder hendes finger. Den noget mindre ring sad da også på den anden hånd, og er uden tvivl noget mere praktisk når hun skal betvinge tennis ketcheren!

Nogle vil nok mene at det udelukkende bør handle om sporten, men vi kan nu ikke lade være at blive ret så fascinerede af Carolines ekstravagante smykker og ure, og hendes talent, naturligvis!

FIRMAOPLYSNINGER

Østerbrogade 137, 2100 København Ø
info@nyfortuna.dk

Mejlgade 44, 8000 Aarhus
aarhus@nyfortuna.dk

+45 72 300 678

 

Nyfortuna
GM Retail ApS
CVR 34352011

KONTAKT

Vi kan kontaktes pr. telefon alle hverdage i tidsrummet 9 – 17, samt på email, der besvares inden for 7 timer på hverdage.

Du er også velkommen i vores butikker i København eller Aarhus. Husk forudgående tidsbestilling.

Din kurv
Kurven er tom.

Du har måske ikke besluttet dig endnu?