Guld

Platin

Sølv

Næste kursopdatering

+45 72 300 678 info@nyfortuna.dk
Nyheder

Verdens nyhed! Limited edition Krügerrand 1 Oz

Krügerrand Sølv

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1525420893095{margin-bottom: 0px !important;}”]

For første Gang i 50 År

Nu produceres den formentlig bedst kendte guldmønt til investering, Krügerranden med den uforlignelige likviditet, i en “one in a million” udgave, i finsølv!

Krügerrand er aldrig slået i sølv før, og når 50 års jubilæet er forbi, forventes det ikke at ske igen!

Men mens andre lande har produceret sølvversioner af deres bullionmønter, har samlere kun kunne drømme om at eje, de officielle Krugerrand-mønter i rent sølv. Nu er ventetiden ovre!

For at markere 50 års jubilæum for Guld Krügerranden, har Sydafrika godkendt verdens første produktion af Limited 1 Ounce Silver Krügerrands.

Produceret af den prisvindende sydafrikanske mint, er hver Sølv Krügerrand officielt lovligt betalingsmiddel, og slået i en hel ounce (31,1 g.) 999,9% rent sølv. Sølv Krügerranden har samme design som de oprindelige guldmønter – den tidligere sydafrikanske præsident Paul Krüger på den ene side og den ikoniske Springbuk antilope på den anden. Derudover har hver mønt Krügerrands 50 års jubilæum 2017 dato og mint mærke.

Dyserne til disse 2017 Sølv Krügerrands er blevet digitalt forbedret igennem innovativ laser-ætseteknologi. Dette producerer mønter med skarpe skarpe detaljer, polerede skinnende højdepunkter og satin frostede skygger, der aldrig før er set på en Krügerrand.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_button size=”large” url=”https://nyfortuna.dk/produkt-kategori/soelvmoenter/” align=”center” fullwidth=”true”]Køb nu[/mk_button][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1525420909497{margin-bottom: 0px !important;}”]

Krügerrand

Navnet “Krügerrand” har været synonym med velstand og rigdom i 50 år.

Den sydafrikanske Guld Krügerrand blev første gang udstedt i 1967, og er i dag stadig den mest om satte guldmønt på planeten! Alle andre guldmønter, der er kommet efter, herunder amerikanske Guld Eagles og Canadiske Maple leafs, skylder deres eksistens til Sydafrikas “Guld bedstefar” Krügerranden.

Krügerrand blev kendt som den første investeringsmønt i verden, med et finguldsindhold på 1 ounce finguld. Frem til idag har investorer købt godt og vel 48 millioner ounce finguld i over 60 millioner mønter, hvilket gør Krügerranden til den mest populære, og mest handlede investeringsguldmønt i det 21. århundrede.

Krügerrand kan veksles af tusinder af mønthandlere, finansielle institutioner og investorer over hele verden, og er en god og klassisk investeringsmønt.

Vi håber at i vil blive lige så vilde med den nye mønt som vi er, og forventer derfor at disse limited editions i sølv, bliver revet væk – Vi forventer lige ledes at Sølv Krügerrands vil vise sig at være en super investering!

Dette kunne være din første og måske eneste mulighed for at tilføje denne mønt til din samling!

Besøg vores webshop og se mere.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Relaterede artikler

hvad bestemmer prisen på guld
Hvad bestemmer prisen på guld?

Hvad bestemmer prisen på guld? Prisen på guldbarrer bliver udregnet ud fra: Kvaliteten eller renheden Vægten eller størrelsen Designet Guldkursen ...

Kongelige medaljer
En kongelig affære

De kongelige medaljoner taget af auktionen Nyligt kunne det her på siden læses, at vi i samarbejde med Bruun Rasmussen ...

Danmarks guldbeholdning
Danmarks guldbeholdning

Danmarks guldbeholdning Det er meget, meget få lande der ikke ejer guld. Guld er en del af næsten alle landes ...

H.K.H. Prins Henriks Medaljon

Nyligt havde en af vores kunder dette fine vedhæng samt prototyper med fra et familiemedlems tidligere værksted. Guldsmeden var intet ...