info@nyfortuna.dk

Vi svarer indenfor 7 timer på alle hverdage

72 300 678

Til rådighed alle hverdage mellem 9-17

Verdens nyhed! Limited edition Krügerrand 1 Oz

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1525420893095{margin-bottom: 0px !important;}”]

For første Gang i 50 År

Nu produceres den formentlig bedst kendte guldmønt til investering, Krügerranden med den uforlignelige likviditet, i en “one in a million” udgave, i finsølv!

Krügerrand er aldrig slået i sølv før, og når 50 års jubilæet er forbi, forventes det ikke at ske igen!

Men mens andre lande har produceret sølvversioner af deres bullionmønter, har samlere kun kunne drømme om at eje, de officielle Krugerrand-mønter i rent sølv. Nu er ventetiden ovre!

For at markere 50 års jubilæum for Guld Krügerranden, har Sydafrika godkendt verdens første produktion af Limited 1 Ounce Silver Krügerrands.

Produceret af den prisvindende sydafrikanske mint, er hver Sølv Krügerrand officielt lovligt betalingsmiddel, og slået i en hel ounce (31,1 g.) 999,9% rent sølv. Sølv Krügerranden har samme design som de oprindelige guldmønter – den tidligere sydafrikanske præsident Paul Krüger på den ene side og den ikoniske Springbuk antilope på den anden. Derudover har hver mønt Krügerrands 50 års jubilæum 2017 dato og mint mærke.

Dyserne til disse 2017 Sølv Krügerrands er blevet digitalt forbedret igennem innovativ laser-ætseteknologi. Dette producerer mønter med skarpe skarpe detaljer, polerede skinnende højdepunkter og satin frostede skygger, der aldrig før er set på en Krügerrand.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][mk_button size=”large” url=”https://nyfortuna.dk/produkt-kategori/soelvmoenter/” align=”center” fullwidth=”true”]Køb nu[/mk_button][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1525420909497{margin-bottom: 0px !important;}”]

Krügerrand

Navnet “Krügerrand” har været synonym med velstand og rigdom i 50 år.

Den sydafrikanske Guld Krügerrand blev første gang udstedt i 1967, og er i dag stadig den mest om satte guldmønt på planeten! Alle andre guldmønter, der er kommet efter, herunder amerikanske Guld Eagles og Canadiske Maple leafs, skylder deres eksistens til Sydafrikas “Guld bedstefar” Krügerranden.

Krügerrand blev kendt som den første investeringsmønt i verden, med et finguldsindhold på 1 ounce finguld. Frem til idag har investorer købt godt og vel 48 millioner ounce finguld i over 60 millioner mønter, hvilket gør Krügerranden til den mest populære, og mest handlede investeringsguldmønt i det 21. århundrede.

Krügerrand kan veksles af tusinder af mønthandlere, finansielle institutioner og investorer over hele verden, og er en god og klassisk investeringsmønt.

Vi håber at i vil blive lige så vilde med den nye mønt som vi er, og forventer derfor at disse limited editions i sølv, bliver revet væk – Vi forventer lige ledes at Sølv Krügerrands vil vise sig at være en super investering!

Dette kunne være din første og måske eneste mulighed for at tilføje denne mønt til din samling!

Besøg vores webshop og se mere.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

FIRMAOPLYSNINGER

Østerbrogade 137, 2100 København Ø
info@nyfortuna.dk

Mejlgade 44, 8000 Aarhus
aarhus@nyfortuna.dk

+45 72 300 678

 

Nyfortuna
GM Retail ApS
CVR 34352011

KONTAKT

Vi kan kontaktes pr. telefon alle hverdage i tidsrummet 9 – 17, samt på email, der besvares inden for 7 timer på hverdage.

Du er også velkommen i vores butikker i København eller Aarhus. Husk forudgående tidsbestilling.

Din kurv
Kurven er tom.

Du har måske ikke besluttet dig endnu?