info@nyfortuna.dk

Vi svarer indenfor 7 timer på alle hverdage

72 300 678

Til rådighed alle hverdage mellem 9-17

Godt nytår

Endnu et år går på hæld, og vi vil gerne sige alle vores kunder, følgere og samarbejdspartnere tak for endnu et godt og spænende år!
2016 har på alle måder været et spændende og anderledes år for Nyfortuna – I januar skød TV2 premieren i gang på tv serien Pantelåneren, optaget af Nordisk Film hos Nyfortuna. Vi er utroligt taknemmelige for den fine modtagelse vi fik, både med flotte seertal og med masser af søde ord fra kunder i butikkerne! Der skal lyde en stor tak til alle de kunder der havde lyst at medvirke, og på den måde give et indblik i hvad en pantelåner og guld-opkøber beskæftiger sig med anno 2016.

2016 har også budt på et par nye kolleger, vi har fået Nicolai, der er uddannet vurderingsekspert fra Lauritz.com, & Jens-Christian der er uddannet og tidligere selvstændig guldsmed ombord, mange af jer har allerede haft fornøjelsen – og vi er glade for de nye kompetencer det har tilført, således at vi nu kan servicere vores kunder endnu bedre.

Prisudviklingen
Guldprisen har overordnet haft et godt år, og begyndte allerede i starten af 2016 at stige støt og roligt, den helt store stigning i guldprisen og sølvprisen fik vi i juni måned, hvor Storbritannien overraskede det meste af verden og stemte sig ud af EU og Brexit blev en realitet. I november, stemte USA om hvem der skal sidde på præsident posten for de næste 4 år – og selvom alle prognoser pegede på en stigning i guldpriserne, hvis Donald Trump vandt – endte alle forudanelser med at falde til jorden – da sejren til Donald Trump stod klar, faldt prisen på ædelmetaller. Således både et politisk år og en prisudvikling i guldmarkedet der nok har overrasket mere end en gang.

Den generelt stigende guldpris har givet anledning til mange rigtig gode handler, og det er os en stor fornøjelse fortsat at kunne tilbyde jer alle høje guldpriser og kompetente og ærlige vurderinger.

Tak
Tak for jeres tillid og de personlige fortællinger i ofte deler med os, mens vi vurderer jeres arvesager, guldsmykker, sølvstel og diamanter – i skal vide det betyder alverden for os, og gør dagen både spændende og  ny hver eneste dag!

 

Tak & rigtig godt nytår til jer alle!

Mia Hinrichs, Nyfortuna

FIRMAOPLYSNINGER

Østerbrogade 137, 2100 København Ø
info@nyfortuna.dk

Mejlgade 44, 8000 Aarhus
aarhus@nyfortuna.dk

+45 72 300 678

 

Nyfortuna
GM Retail ApS
CVR 34352011

KONTAKT

Vi kan kontaktes pr. telefon alle hverdage i tidsrummet 9 – 17, samt på email, der besvares inden for 7 timer på hverdage.

Du er også velkommen i vores butikker i København eller Aarhus. Husk forudgående tidsbestilling.

Din kurv
Kurven er tom.

Du har måske ikke besluttet dig endnu?