Guld

Platin

Sølv

Næste kursopdatering

+45 72 300 678 info@nyfortuna.dk
Information

Danmarks mest eksklusive skakspil

Vi er ekstremt stolte at være Dansk eneforhandler på dette eksklusive skakspil.

Spillet der er et af to producerede, er certificeret og udført i rodhineret og forgyldt sterling sølv. Spillet vejer hele 20,5 kg, inklusiv opbevarings kufferten, der er udført i sort læder. Selve spille brættet måler 38 x 38 x 2 cm. og hvert af de 64 felter (4 x 4 cm.) er udført i forgyldt eller rodhineret sterling sølv, og spille brættet er indrammet af sortbroget marmor. Hver eneste brik er udført i forgyldt eller rodhineret sterling sølv, med stor finesse, og fremstår både imponerende og eksklusive. Der er uden tvivl tale om et spil til den kræsne spiller.

Om skak:

Skak (afledt af det persiske ord ‘Shah’ – konge) er et brætspil for to spillere og et af verdens mest populære spil. Målet med spillet er at vinde ved at sætte modparten mat (også kaldet skakmat), hvilket sker ved at angribe dennes konge på en sådan måde, at angrebet ikke kan afværges.

Skak er en mental sport, hvor spillerne benytter de strategiske og taktiske elementer, som spille reglerne giver mulighed for, og kræver derfor brug af abstrakt deduktion.

Spillet foregår på et kvadratisk skakbræt opdelt i 64 felter. Hver spiller besidder fra starten et sæt skakbrikker bestående af 16 brikker i en af to farver, der normalt er hvid og sort. Spillerne skiftes til at flytte en af sine egne brikker (udføre et træk), idet hvid altid trækker først, og en spiller kan ikke springe sin tur over. Flytningen skal ske ifølge reglerne for brikkernes forskellige træk måder og spille reglerne i øvrigt. (Kilde. Wikipedia)

 

Det ene sæt er allerede solgt, og der er derfor kun et tilgængeligt til omgående levering.

Gå ikke glip af, hvad der kunne være din første og måske eneste mulighed for at tilføje dette eksklusive skakspil til din samling, et spil der uden tvivl er en konge værdig!

 

Se spillet her

Relaterede artikler

hvad bestemmer prisen på guld
Hvad bestemmer prisen på guld?

Hvad bestemmer prisen på guld? Prisen på guldbarrer bliver udregnet ud fra: Kvaliteten eller renheden Vægten eller størrelsen Designet Guldkursen ...

Kongelige medaljer
En kongelig affære

De kongelige medaljoner taget af auktionen Nyligt kunne det her på siden læses, at vi i samarbejde med Bruun Rasmussen ...

Danmarks guldbeholdning
Danmarks guldbeholdning

Danmarks guldbeholdning Det er meget, meget få lande der ikke ejer guld. Guld er en del af næsten alle landes ...

H.K.H. Prins Henriks Medaljon

Nyligt havde en af vores kunder dette fine vedhæng samt prototyper med fra et familiemedlems tidligere værksted. Guldsmeden var intet ...