info@nyfortuna.dk

Vi svarer indenfor 7 timer på alle hverdage

72 300 678

Til rådighed alle hverdage mellem 9-17

Danmarks mest eksklusive skakspil

Vi er ekstremt stolte at være Dansk eneforhandler på dette eksklusive skakspil.

Spillet der er et af to producerede, er certificeret og udført i rodhineret og forgyldt sterling sølv. Spillet vejer hele 20,5 kg, inklusiv opbevarings kufferten, der er udført i sort læder. Selve spille brættet måler 38 x 38 x 2 cm. og hvert af de 64 felter (4 x 4 cm.) er udført i forgyldt eller rodhineret sterling sølv, og spille brættet er indrammet af sortbroget marmor. Hver eneste brik er udført i forgyldt eller rodhineret sterling sølv, med stor finesse, og fremstår både imponerende og eksklusive. Der er uden tvivl tale om et spil til den kræsne spiller.

Om skak:

Skak (afledt af det persiske ord ‘Shah’ – konge) er et brætspil for to spillere og et af verdens mest populære spil. Målet med spillet er at vinde ved at sætte modparten mat (også kaldet skakmat), hvilket sker ved at angribe dennes konge på en sådan måde, at angrebet ikke kan afværges.

Skak er en mental sport, hvor spillerne benytter de strategiske og taktiske elementer, som spille reglerne giver mulighed for, og kræver derfor brug af abstrakt deduktion.

Spillet foregår på et kvadratisk skakbræt opdelt i 64 felter. Hver spiller besidder fra starten et sæt skakbrikker bestående af 16 brikker i en af to farver, der normalt er hvid og sort. Spillerne skiftes til at flytte en af sine egne brikker (udføre et træk), idet hvid altid trækker først, og en spiller kan ikke springe sin tur over. Flytningen skal ske ifølge reglerne for brikkernes forskellige træk måder og spille reglerne i øvrigt. (Kilde. Wikipedia)

 

Det ene sæt er allerede solgt, og der er derfor kun et tilgængeligt til omgående levering.

Gå ikke glip af, hvad der kunne være din første og måske eneste mulighed for at tilføje dette eksklusive skakspil til din samling, et spil der uden tvivl er en konge værdig!

 

Se spillet her

FIRMAOPLYSNINGER

Østerbrogade 137, 2100 København Ø
info@nyfortuna.dk

Mejlgade 44, 8000 Aarhus
aarhus@nyfortuna.dk

+45 72 300 678

 

Nyfortuna
GM Retail ApS
CVR 34352011

KONTAKT

Vi kan kontaktes pr. telefon alle hverdage i tidsrummet 9 – 17, samt på email, der besvares inden for 7 timer på hverdage.

Du er også velkommen i vores butikker i København eller Aarhus. Husk forudgående tidsbestilling.

Din kurv
Kurven er tom.

Du har måske ikke besluttet dig endnu?