Skip to content

Værdiopbevaring hos Nyfortuna

“Opbevar dine værdier i vores boksanlæg, registreret hos Finanstilsynet, eller opret en vægtkonto til dit investeringsguld”

Opret en vægtkonto

Vægtkonto, en bank til dit fysiske guld. Nu tilbyder vi sammen med Sequoyah Vaulting vægtkonto til private. I adskillige år har de professionelle opbevaret deres fysiske aktiver på vægtkonti, fremfor at stå med risikoen ved opbevaring.

Er du alligevel mere til opbevaring hvor du kan se guldet, er vores boksanlæg måske løsningen for dig.

Lej en værdiboks

Hvor opbevarer du dine værdier i dag? Hos Nyfortuna tilbyder vi i samarbejde med vores strategiske partner Sequoyah Vaulting udlejning af værdiopbevaring.

Boksanlægget er registreret hos finanstilsynet, og med høj moderne sikkerhed, er det kun dig der har adgang til dine værdier, når først de er placeret i din værdiboks.

Ring i dag på
 72 300 678
og aftal et
personligt møde

Sådan foregår det!

Er du interesseret i at høre, hvordan det foregår når man lejer en værdiboks, kan du bestille en tid og besøge os på vores kontor. Her vil en af vores kyndige medarbejdere gennemgå fordelene ved boksopbevaring, og demonstrere funktionerne af boksen for dig.

Tryghed frem for alt

Vi ser det som vores fornemmeste opgave, at sørge for, at du føler dig i trygge hænder, når du skal opbevare dine værdier. Derfor er vores boksanlæg naturligvis registreret hos Finanstilsynet, når du har oprettet en vægt konto eller lejet en værdiboks hos os, er det således kun dig der har adgang til dine aktiver og værdier.

Vi har prisgaranti og tilbyder markedets bedste priser

Vi har mere end 10 års erfaring med køb og salg af ædelmetaller og har siden 2008 kunnet tilbyde private kunder at sælge deres gamle smykker nemt og sikkert.

Covid19 information: Vores kontorer i København og Århus holder stadig åbent for personlig betjening. Du er også velkommen til at benytte vores postguldservice - vi betaler fragten.