Skip to content

Værdiopbevaring hos Nyfortuna

“Opbevar dine værdier i vores boksanlæg, registreret hos Finanstilsynet, eller opret en vægtkonto til dit investeringsguld”

Sikkert, transparent & tilgængeligt

Vi ser det som vores fornemmeste opgave, at sørge for, at du føler dig i trygge hænder, når du skal opbevare dine værdier. Derfor er vores boksanlæg naturligvis registreret hos Finanstilsynet, når du har lejet en værdiboks hos os, er det således kun dig der har adgang til dine aktiver og værdier.

Privat, trygt & professionelt

Er du interesseret i at høre, hvordan det foregår når man lejer en værdiboks, kan du bestille en tid og besøge os på vores kontor. Her vil en af vores kyndige medarbejdere gennemgå fordelene ved boksopbevaring, og demonstrere funktionerne af boksen for dig.

Lej en værdiboks & bankboks hos Nyfortuna

Hvor opbevarer du dine værdier i dag? Hos Nyfortuna tilbyder vi i samarbejde med vores strategiske partner Sequoyah Vaulting udlejning af værdiopbevaring.

Boksanlægget er registreret hos finanstilsynet, og med høj moderne sikkerhed, er det kun dig der har adgang til dine værdier, når først de er placeret i din værdiboks.

Opret en vægtkonto

Vægtkonto, en bank til dit fysiske guld. Nu tilbyder vi sammen med Sequoyah Vaulting vægtkonto til private. I adskillige år har de professionelle opbevaret deres fysiske aktiver på vægtkonti, fremfor at stå med risikoen ved opbevaring.

Er du alligevel mere til opbevaring hvor du kan se guldet, er vores boksanlæg måske løsningen for dig.

Ring i dag på
 72 300 678
og aftal et
personligt
møde

Din kurv
Kurven er tom.

Du har måske ikke besluttet dig endnu?