Guld

Platin

Sølv

Næste kursopdatering

+45 72 300 678 info@nyfortuna.dk

Sælg dine diamanter hos Nyfortuna, trygt & professionelt

Minimum 0,50 carat

Kun runde og hvide diamanter

Kun ved forudgående aftale

Hvad kan du sælge?

Hos Nyfortuna tilbyder vi at købe diamanter på minimum 0,50 Carat og derover, i forbindelse med smykke salg fra private. Vurderingen af diamanter foretages af vores diamant gradér, og kun ved forudgående aftale. Afregning sker som ved salg af ædelmetaller hurtigt og effektivt.

Har du en eller flere diamanter, du ønsker vurderet eller solgt. Er det vigtigt at stenene er renset for snavs. Har du ydermere et certifikat er det fint at tage det med. Diamanter og ædelmetaller vurderes separat, og der afregnes kun for materialerne, ikke smykkets design.

OBS: Diamanter købes kun i forbindelse med salg af ædelmetaller. Vi køber udelukkende runde hvide diamanter, ikke farvede diamanter, fancy cut eller øvrige ædelstene. Diamanterne skal være i farve kategorierne: D – H. Samt en renheds kategori fra IF – VS. En diamant på 0,50 Carat måler ca. 5 mm i diameter.

  • Minimum 0,50 Carat
  • Kun runde hvide diamanter
  • kun ved forudgående aftale

Fakta om diamanter

Diamanter er et gennemsigtigt mineral bestående af kulstof. Diamanter er det hårdeste mineral, vi kender til og har 10 på Mohs’ hårdhedsskala. Priserne på disse ædelstene, som typisk anvendes i smykker, fastsættes ud fra diamantens vægt, diamantens slibning, diamantens farve og diamantens klarhed.

Sælg dine diamanter
Salg af diamanter
Diamantsalg