Skip to content

Sådan prissætter vi dit guld og sølv

Vi gør os umage med dit guld – alt andet er sjusk

Når du sælger dit guld hos Nyfortuna, er det ædelmetallet vi kigger på. Vi betaler for fin- guld eller sølv indholdet i de effekter du medbringer. I nogle tilfælde kan du derfor opleve at vi henviser dig til samarbejdspartnere i auktionsbranchen, hvis vi mener du har en effekt med stor efterspørgsel. Selvom vi ikke arbejder direkte i auktionsbranchen, arbejder vi altid på at have et godt indblik i hvilke varer der er stor efterspørgsel på, og som derfor kunne sælges til højere pris end materialeprisen.

Derfor vil vi i tilfælde af du har smykker eller andre effekter med en større værdi end materialet, anbefale dig til et af de danske auktions huse, f.eks Bruun Rasmussen kunstauktioner eller Lauritz.com. Selvom det kan betyde din handel ikke bliver med os, er det af stor vigtighed for os, at du får den bedste vejledning og en høj service.

Prisen på guld følger verdensmarkedet

Ligesom alle andre råvaremarkeder oplever guld og sølv prisen udsving, hos Nyfortuna følger vi disse bevægelser, og prissætter altid efter den aktuelle verdensmarkedspris, både på køb og salg.

Det er en udbredt opfattelse at guld er billigere at købe i udlandet, f.eks når man er på ferie. Det handler i midlertidig ikke om prisen på guldet, men prisen på den arbejdskraft der er lagt i , samt den fortjeneste der er på varen. Guld har nemlig en verdensmarkedspris, hvilket vil sige at den er ens overalt, for alle. Derfor vil priser på guldbarre ligge meget tættere på verdensmarkedsprisen, end eksempelvis smykker, hvor der er stor forskel på priserne til arbejdslønnen kloden over, og fra guldsmed til guldsmed, men selve råvareprisen, er altid den samme.

Bestil møde

Bestil et personligt møde i København eller Aarhus. Vi giver dig rådgivning og hjælp under hele forløbet.

Guldprisgaranti

Som Danmarks største og mest erfarende guldopkøber tilbyder vi dig branchens bedste prisgaranti.

Om Nyfortuna

Det er vigtigt for os, at du føler dig ordentlig behandlet. At du føler dig værdsat, og at du har lyst til at komme igen.

KØBENHAVN

Østerbrogade 137 st.
2100 København Ø

Telefon: 72 300 678
E-mail: info@nyfortuna.dk

AARHUS

Mejlgade 44, Stuen
8000 Aarhus

Telefon: 72 300 678
E-mail: info@nyfortuna.dk

SÆLG GULD OG SØLV HOS NYFORTUNA UANSET HVOR I LANDET DU BEFINDER DIG.

Kan du ikke komme forbi vores kontor i København eller Aarhus kan du sende dit guld til vurdering os. Vi hjælper dig med værdiforsendelsen.

Din kurv
Kurven er tom.

Du har måske ikke besluttet dig endnu?