danske-guldhandlerex250hvid

Nyfortuna er medlem af danske guldhandlere

Det er vigtigt for os, at du føler dig ordentlig behandlet. At du føler dig værdsat, og at du har lyst til at komme igen. Det er derfor, vi altid tager os god tid, behandler dine værdier med respekt og gør os umage. Alt andet er sjusk.

Du skal føle dig tryg

Nyfortuna er Danmarks professionelle guldopkøber. Vi har mere end 10 års erfaring med køb og salg af ædelmetaller og har siden 2008 kunnet tilbyde private kunder at sælge deres gamle smykker nemt og sikkert.

Vores erfaringer og kompetencer er opbygget gennem tæt samarbejde med guldsmede og tandlæger. Vi har bevilling til at drive handel med brugt guld, ligesom vores vurderingseksperter personligt er blevet godkendt af Politiet til at handle med brugte værdigenstande.

  • Helt i top. Jeg har kun ros til overs for Nyfortuna. Handelen var ordentlig og redelig, og foregik præcis som beskrevet på deres hjemmeside. Jeg gik derfra med en god fornemmelse af, at her blev der ikke snydt på vægten - eller med noget som helst andet.

    Poul S.K.
  • Helt i top. Jeg har kun ros til overs for Nyfortuna. Handelen var ordentlig og redelig, og foregik præcis som beskrevet på deres hjemmeside. Jeg gik derfra med en god fornemmelse af, at her blev der ikke snydt på vægten - eller med noget som helst andet.w

    Jette M.
  • It’s not just a pretty face. I am also thrilled by the quality of support. It is fast, reliable and has no complications at all. This author is definitely a five star hero!

    Josh Wolf
Kontakt os

Send os en besked, så vender vi tilbage til dig.

0

Skriv dine søgeord i tekstfeltet og tryk på ENTER for at starte søgningen

Få 100 kr. oven i handlen!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 100 kr. oven i handlen, ved salg for minimum 1000 kr. Modtag samtidig altid sidste nyt om guld, priser, konkurrencer og meget mere. Udsendelse cirka hver 2. måned.

Tak for din tilmelding - vi ses i indbakken!