Skip to content

SÆLG dit GULD

Har du gamle guldsmykker liggende, så sælg dit guld hos Nyfortuna. Vi tilbyder dig altid gode guldpriser.

Vi ser det som vores fornemmeste opgave, at du er tryg, at du får den bedste behandling og ikke mindst den bedste pris når du sælger dit guld hos Nyfortuna.

Sælg dit guld i København eller Århus

Salg af guld er for mange en ny oplevelse, og i mange tilfælde er der også knyttet personlige minder til smykker. Derfor tager alle vores vurderingseksperter sig god tid, og behandler dine værdier med respekt og gør sig umage. Alt andet er sjusk.
Du kan sælge guld i alle former, smykker, barrer, mønter og sågar guldtænder. Vi tester altid alt guld, så du behøver ikke at kende til karaten, inden du kommer.

Sådan foregår salg af guld

Her kan du læse om processen når du vil sælge guld hos Nyfortuna.

Sælg dit guld hos Nyfortuna: Enkelt – Gennemskueligt – Trygt

Bestil tid - Møde med vurderingseksperten

Vores erfarne vurderingseksperter gennemgår de medbragte værdigenstande sammen med dig. Der foretages lødighedstest med syre og røntgenanalyse, ædelmetallet vejes og værdisættes, og du er med gennem hele forløbet.

Handlen accepteres

Ved accept af handlen skal du fremvise gyldigt billede ID jf. Dansk lovgivning, det analyserede og indvejede resultat tastes ind i betalings systemet, og du skriver under på handlen.

Betaling modtages

Du kan vælge mellem kontant betaling eller bankoverførsel. For kontante udbetalinger tager vi et mindre gebyr, mens bankoverførsler altid er gratis. Betalingen tastes samme dag du sælger og går ind på din konto inden for 1-2 bankdage.

Guld som du kan sælge?

Det kunne være gammelt guld i form af eksempelvis smykker, mønter, barrer eller sågar tandplomber. Alt kan vise at være en indbringende forretning at sælge. I prisberegneren kan du udregne den pris, du vil få hos Nyfortuna i dag. Priserne opdateres alle hverdage. Salg af guld hos Nyfortuna er nemt, hurtigt og trygt.

Sådan fungerer en udbetaling når du sælger dit guld

Når du sælger dit guld hos Nyfortuna, udbetaler vi via bank overførsel eller kontant efter aftale. Hvis du har gamle guldsmykker liggende, som ikke længere har nogen affektionsværdi, kan der sagtens gemme sig værdier for mange penge. Guldpriser har set en opadgående kurve i mange år og er generelt regnet som en af de sikreste investeringer.

Sælg guld

Bestil møde

Bestil et personligt møde i København eller Aarhus. Vi giver dig rådgivning og hjælp under hele forløbet.

Hvem er Nyfortuna

Du skal føle dig tryg ved at handle med os. Vi har mere end 10 års erfaring med køb og salg af ædelmetaller.

Hvordan fungerer salg af dit guld hos Nyfortuna?

Når du vil sælge guld hos Nyfortuna gør vi altid vores bedste for at det skal være enkelt, gennemskueligt og trygt.

 1. Bestil en tid: Enten ved at udfylde formularen herunder eller ring på 72 300 678
 2. Møde med vurderingsekspert: Vores erfarne vurderingseksperter gennemgår de medbragte værdigenstande sammen med dig. Der foretages lødighedstest med syre og røntgenanalyse, ædelmetallet vejes og værdisættes, og du er med gennem hele forløbet.
 3. Handlen accepteres: Efter den gældende dags guld pris gives et tilbud. Ved accept af handlen skal du fremvise gyldigt billede-ID jf. dansk lovgivning. Du får en underskreven kvittering hvor vægt og lødighed fremgår.
 4. Betaling modtages: Du kan vælge mellem kontant betaling eller bankoverførsel. For kontante udbetalinger tager vi et mindre gebyr, mens bankoverførsler altid er gratis og du har pengene på din konto indenfor 1-2 bankdage.

FAQ for sælg dit guld hos Nyfortuna

 • Hvilket guld kan du sælge?
  Du kan sælge alt guld hos Nyfortuna. Uanset om det er smykker, barrer, mønter eller gamle guldtænder. Den eneste undtagelse er bladguld.
 • Hvordan kan jeg sælge guld hos Nyfortuna?
  Bestil en tid via vores formular, e-mail eller på telefon og kom ind til en af vores erfarne vurderingseksperter på af vores kontorer.
 • Hvordan kan jeg få min penge når jeg sælger guld?
  Du kan vælge at sælge guld kontant eller ved en bankoverførsel. For kontante udbetalinger tager vi et mindre gebyr, mens bankoverførsler altid er gratis og du har pengene på din konto indenfor 1-2 bankdage.
 • Hvilken pris får jeg for mit guld?
  Guldprisen afhænger af verdensmarkedsprisen på guld. Du kan altid se den gældende guldpris og benytte vores guldprisberegner.

Sælg dit guld til markedets bedste priser

Vi ser det som vores fornemmeste opgave at sørge for, at du føler dig i trygge hænder, når du skal sælge dit gamle guld. Derfor er du naturligvis med hele vejen, når vores vurderingseksperter fastsætter karaten og vægten af dit guld og efterfølgende giver dig de bedste guldpriser.

Beregn værdien af dit guld hos Nyfortuna

I guldprisberegneren kan du udregne kontantværdien af dine guldsmykker, inden du tager kontakt til os.

Sælg dit guld København

Mellem Strandboulevarden og Svanemøllen på Østerbrogade, lige på hjørnet af Nygårdsvej, ligger vores københavnske afdeling med store lyse lokaler. Når du ankommer, skal du af sikkerhedshensyn ringe på dørklokken til venstre for døren.

Sælg guld København: Østerbrogade 137, 2100 København Ø

Åbningstider: 
Mandag  til Fredag fra 9-17
Weekend og helligdage lukket

Sælg guld Aarhus

I hjertet af Latinerkvarteret på den ikoniske Mejlgade, ligger vores århusianske afdeling i en af de smukke gamle bevaringsværdige bygninger. Vi har kundeparkering i gården – parkering er kun garanteret reservation samtidig med tidsbestilling til salg

Sælg guld Aarhus: Mejlgade 44E,  8000 Aarhus C

Åbningstider:
Mandag  til Fredag fra 9-17
Weekend og helligdage lukket

Din kurv
Kurven er tom.

Du har måske ikke besluttet dig endnu?