“Sælg dine smykker – de er mere værd end du tror”

Hvad kan du sælge?

Det kunne være gammelt guld i form af eksempelvis smykker, mønter, barrer eller sågar tandplomber. Alt kan vise at være en indbringende forretning at sælge. I prisberegneren til højre kan du udregne den pris, du vil få hos Nyfortuna i dag. Priserne opdateres alle hverdage.

Sådan fungerer udbetaling

Vi udbetaler via bank overførsel eller kontant efter aftale. Hvis du har gamle guldsmykker liggende, som ikke længere har nogen affektionsværdi, kan der sagtens gemme sig værdier for mange penge. Guldpriser har set en opadgående kurve i mange år og er generelt regnet som en af de sikreste investeringer.

Ring i dag på 72 300 678 og få et personligt møde

Sådan foregår det?

Er du interesseret i at høre, hvor meget dit gamle guld er værd, kan du bestille en tid og besøge os på vores kontor i enten København eller Aarhus. Her vil en af vores vurderingseksperter gennemgå dit guld sammen med dig. Har dit gamle guld en værdi, så tilbyder Nyfortuna altid gode guldpriser, afregnet efter verdensmarkedet.

  • Når karaten og vægten er konstateret kan guldet værdisættes og du kan få en pris på dit guld.
  • Venligst bemærk at vi betaler for guldindholdet i smykket og ikke for smykkets design. Læs mere under spørgsmål og svar.
  • Vi udbetaler via bankoverførsel eller kontant efter aftale.

Markedets bedste priser

Vi ser det som vores fornemmeste opgave, at sørge for, at du føler dig i trygge hænder, når du skal sælge dit gamle guld. Derfor er du naturligvis med hele vejen, når vores vurderingseksperter fastsætter karaten og vægten af dit guld og efterfølgende giver dig de bedste guldpriser.

  • Vi tilbyder naturligvis altid de bedste guldpriser, beregnet ud fra de dagsaktuelle guldpriser på verdensmarkedet.
  • Verdensmarkedsprisen kan du se på 24hgold.com i Dollars og Euro. Her kan du ligeledes se grafer med mere over guldprisernes udvikling.

Guldprisberegner

I guldprisberegneren kan du udregne kontantværdien af dine smykker, inden du tager kontakt til os.


 SÆLG DINE SMYKKER – SÅ LET ER DET

PERSONLIGT MØDE

Bestil et personligt møde i København eller Aarhus til dit næste salg. Vi giver dig rådgivning og hjælp under hele forløbet – uanset om du vælger at sælge eller ej.

SEND MED VÆRDIPOST

Uanset hvor i landet, du bor, er det let at sælge dit guld & sølv hos Nyfortuna. Du kan nu sende dit guld til os med værdipost. Nemt hvis ikke du har tid til at komme forbi vores butik.

Ved behov for vurdering af arvesager, eller forsikringsvurderinger, hvor målet er selve vurderingen og ikke et egentligt ønske om at sælge, tager vi et honorar på 350,00 kr. Honoraret tilbagebetales ved senere salg af samme affekter.

MILJØ OG BÆREDYGTIGHED

Hos Nyfortuna har vi en klar holdning til genbrug og bæredygtighed.

Læs mere

HVEM ER NYFORTUNA

Du skal føle dig tryg ved at handle med os. Vi har mere end 10 års erfaring med køb og salg af ædelmetaller.

Læs mere

7 GODE RÅD NÅR DU VIL SÆLGE GULD

Vi har samlet 7 gode råd når du vil sælge guld og sølv, læs dem her inden mødet med med din guldhandler.

Læs mere

Ring i dag på 72 300 678 og få et personligt møde

Salg af guldbarrer, smykker, ure og meget mere…

Kontakt os

Send os en besked, så vender vi tilbage til dig.

0

Skriv dine søgeord i tekstfeltet og tryk på ENTER for at starte søgningen

Få 100 kr. oven i handlen!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 100 kr. oven i handlen, ved salg for minimum 1000 kr. Modtag samtidig altid sidste nyt om guld, priser, konkurrencer og meget mere. Udsendelse cirka hver 2. måned.

Tak for din tilmelding - vi ses i indbakken!