Skip to content

SÆLG dine smykker

Sælg dine smykker hos Nyfortuna – de er mere værd end du tror.

Sælg dine smykker hos Nyfortuna

Det kunne være gammelt guld i form af eksempelvis smykker, mønter, barrer eller sågar tandplomber. Alt kan vise at være en indbringende forretning at sælge. I prisberegneren til højre kan du udregne den pris, du vil få hos Nyfortuna i dag. Priserne opdateres alle hverdage.

Sådan fungerer en udbetaling når du sælger dine smykker

Når du sælger dine smykker hos Nyfortuna, udbetaler vi via bank overførsel eller kontant efter aftale. Hvis du har gamle guldsmykker liggende, som ikke længere har nogen affektionsværdi, kan der sagtens gemme sig værdier for mange penge. Guldpriser har set en opadgående kurve i mange år og er generelt regnet som en af de sikreste investeringer.

Ring i dag på
 72 300 678
og aftal et
personligt
møde

Sådan foregår det

Sælg dine smykker hos Nyfortuna: Enkelt – Gennemskueligt – Trygt

Bestil tid & Møde med vurderingseksperten

Vores erfarne vurderingseksperter gennemgår de medbragte værdigenstande sammen med dig. Der foretages lødighedstest med syre og røgntenanalyse, ædelmetallet vejes og værdisættes, og du er med gennem hele forløbet.

Handlen accepteres

Ved accept af handlen skal du fremvise gyldigt billede ID jf. Dansk lovgivning, det analyserede og indvejede resultat tastes ind i betalings systemet, og du skriver under på handlen.

Betaling modtages

Du kan vælge mellem kontant betaling eller bankoverførsel. For kontante udbetalinger tager vi et mindre gebyr, mens bankoverførsler altid er gratis. Betalingen tastes samme dag du sælger og går ind på din konto inden for 1-2 bankdage.

Bestil møde

Bestil et personligt møde i København eller Aarhus. Vi giver dig rådgivning og hjælp under hele forløbet.

Hvem er Nyfortuna

Du skal føle dig tryg ved at handle med os. Vi har mere end 10 års erfaring med køb og salg af ædelmetaller.

Markedets bedste priser

Vi ser det som vores fornemmeste opgave, at sørge for, at du føler dig i trygge hænder, når du skal sælge dit gamle guld. Derfor er du naturligvis med hele vejen, når vores vurderingseksperter fastsætter karaten og vægten af dit guld og efterfølgende giver dig de bedste guldpriser.

Beregn værdien af dine smykker:

I guldprisberegneren kan du udregne kontantværdien af dine smykker, inden du tager kontakt til os.

Vi har prisgaranti og tilbyder markedets bedste priser

Vi har mere end 10 års erfaring med køb og salg af ædelmetaller og har siden 2008 kunnet tilbyde private kunder at sælge deres gamle smykker nemt og sikkert.

Din kurv
Kurven er tom.

Du har måske ikke besluttet dig endnu?