Skip to content

GODE RÅD

Vi har samlet 7 gode råd når du vil sælge guld og sølv

Stil spørgsmål, en ærlig guldopkøber har intet at skjule, og inddrager gerne kunden i handlen. Der findes ingen dumme spørgsmål, eksperterne er der for din skyld, og deler gerne ud af deres viden.

Husk at dit guld ALDRIG er mindre værd pr. gram pga. mængden eller handelsformen.

En guldopkøber skal ALTID:

For at optimere din handel skal du sørge for at din guldopkøber ALTID:

DU SKAL ALTID VÆRE OPMÆRKSOM  

I 2011-2012 så vi mange nye og mindre seriøse opkøbere i markedet. Det gjorde det for mange rigtig svært og uoverskueligt at sælge gammelt guld. I dag er der blot få professionelle opkøbere tilbage, hvilket har gjort markedet mere overskueligt at navigere i. Men du skal stadig være opmærksom ved din handel.

Hos Nyfortuna sætter vi en ære i at give dig en ærlig og gennemskuelig handel. Vi rådgiver dig hvis vi mener dit guld er mere værd på auktion, og vores personale er uddannede i branchen. Med kompetencer inden for ædelmetaller, diamant gradering, auktions vurderinger med mere, er du sikret en professionel vurdering. Vi står altid til rådighed under en vurdering, med vores professionelle vejledning, vi giver dig gode råd når du vil sælge guld, for at sikre dig det bedst mulige salg – hvad enten det er her hos os, eller en af vores samarbejdspartnere i de danske auktionshuse.

Der findes ingen dumme spørgsmål, men det er dumt ikke at spørge hvis man er i tvivl – Vi er din professionelle guldopkøber, og vi ser frem til at vejlede dig i dit salg.

Gode råd

Miljø og bæredygtighed

Hos Nyfortuna har vi en klar holdning til genbrug og bæredygtighed.

Hvem er Nyfortuna

Du skal føle dig tryg ved at handle med os. Vi har mere end 10 års erfaring med køb og salg af ædelmetaller.

Vurderingssager

Ved behov for vurdering af arvesager, eller forsikringsvurderinger, står vi gerne til rådighed.

Din kurv
Kurven er tom.

Du har måske ikke besluttet dig endnu?