Guld, Diamanter & – Golden Globes

Med 2019 skudt i gang, løb Golden Globe Awards traditionen tro af staben, i år for 76’s tyvende gang.

På den røde løber i Los Angeles blev tonen for 2019 slået an af diamanter i højeste carat samt smykker i konservativ stil – konservativt hvis man da lige ser bort fra den dekadente mængde af carat.

Red carpet kollektioner

Traditionen tro bar mange af stjernerne, smykker fra de store juvelerers “red carpet” kollektioner.

Julia Roberts iført øreringe fra Chopard’s “Red Carpet” kollektion

En af dem var Julia Roberts, der i år var nomineret til prisen, bedste skuespillerinde i tv-serie drama, for hendes rolle i tv-serien Homecoming.

Julia var iført Chopard juveler fra Chopard’s ‘Red carpet’ kollektion, som Genèves smykkehus skaber hvert år, med henblik på at være repræsenteret ved årets store begivenheder.

Julias øreringe er prydet af hele 26,45 carat bestående af pæreformede diamanter. Hun bar ligeledes forskellige diamantringe, hvoraf den ene er smedet af Fairmined-guld fra “Green Carpet Collection” besat med marquise-slebene diamanter.

Harry Winston

Isla Fisher iført diamanter for mere end 5,5 millioner dollars, af Harry Winston

Harry Winston, var mere end godt repræsenteret på Golden Globes røde løber i år. Nicole Kidman, Golden Globe nomineret for bedste præstation, bar Harry Winston’s 17,16 carat, Draperie Diamond Cluster øreringe, sammen med et 37,62 carat, Secret Cluster Diamant armbånd, og River og Pirouette diamantringe.

New York juvelerens andet store kup,  Isla Fisher, var sikker på at stjæle rampelyset, iført for mere end 5,5 millioner dollars, af Harry Winston diamanter og platin. Isla bar blandt andet en 73,55 carat diamant halskæde, 8,59 carat øreringe og to ringe: en med ​​2,34 carat og de andre med 6,57 carat i diamanter. Alene på mængden af carat, var Harry Winston i år sikker på at skabe overskrifter verden over – Blandt de øvrige stjerner iført Harry Winston til årets Golden Globes kan nævnes Kristen Bell, Alison Brie og Patricia Clarkson.

 

En ting er sikkert, vi elsker at falde i svime over de ekstravagante smykker på alverdens røde løbere!

Nyfortuna støtter Zweli Foundation

I Oktober 2018 har Nyfortuna støttet Zweli Foundation Holland, med at sende 100 børn i skole i Sydafrika.

Børn op til 15 år kan gå i skole næsten gratis i Sydafrika. Dog skal alle børn bære en skoleuniform, som koster 50 euro for sko, strømper og to sæt tøj. Børn hvis familier ikke har disse penge, går normalt ikke i skole.

Om Zweli Foundation

Zweli Foundation i Holland bestræber sig på at få så mange penge som muligt til at købe uniformer for. På trods af dette, er der stadig ca. 3.000 børn i den region de arbejder i, der stadig ikke går i skole, fordi de ikke har en uniform. Dette er en foruroligende situation, som vi og Zweli Foundation gerne vil se ændre sig, fordi vi ved, at uddannelse er et vigtigt grundlag for selv udvikling.

Når et barn kan læse og skrive, bliver dets muligheder så meget bedre!

“Uddannelse er den store motor
bag personlig udvikling. ”
(Nelson Mandela)

Vi kan ikke forestille os, at der er nogen der ikke er 100% enige i denne erklæring fra Nelson Mandela.

Det er derfor med stolthed at vi sponsorere Zweli Foundations gode arbejde!

Du kan læse mere om Zweli foundation og deres arbejde i Sydafrika her: https://zwelifoundation.com/ 

Danmarks mest eksklusive skakspil

Vi er ekstremt stolte at være Dansk eneforhandler på dette eksklusive skakspil.

Spillet der er et af to producerede, er certificeret og udført i rodhineret og forgyldt sterling sølv. Spillet vejer hele 20,5 kg, inklusiv opbevarings kufferten, der er udført i sort læder. Selve spille brættet måler 38 x 38 x 2 cm. og hvert af de 64 felter (4 x 4 cm.) er udført i forgyldt eller rodhineret sterling sølv, og spille brættet er indrammet af sortbroget marmor. Hver eneste brik er udført i forgyldt eller rodhineret sterling sølv, med stor finesse, og fremstår både imponerende og eksklusive. Der er uden tvivl tale om et spil til den kræsne spiller.

Om skak:

Skak (afledt af det persiske ord ‘Shah’ – konge) er et brætspil for to spillere og et af verdens mest populære spil. Målet med spillet er at vinde ved at sætte modparten mat (også kaldet skakmat), hvilket sker ved at angribe dennes konge på en sådan måde, at angrebet ikke kan afværges.

Skak er en mental sport, hvor spillerne benytter de strategiske og taktiske elementer, som spille reglerne giver mulighed for, og kræver derfor brug af abstrakt deduktion.

Spillet foregår på et kvadratisk skakbræt opdelt i 64 felter. Hver spiller besidder fra starten et sæt skakbrikker bestående af 16 brikker i en af to farver, der normalt er hvid og sort. Spillerne skiftes til at flytte en af sine egne brikker (udføre et træk), idet hvid altid trækker først, og en spiller kan ikke springe sin tur over. Flytningen skal ske ifølge reglerne for brikkernes forskellige træk måder og spille reglerne i øvrigt. (Kilde. Wikipedia)

 

Det ene sæt er allerede solgt, og der er derfor kun et tilgængeligt til omgående levering.

Gå ikke glip af, hvad der kunne være din første og måske eneste mulighed for at tilføje dette eksklusive skakspil til din samling, et spil der uden tvivl er en konge værdig!

 

Se spillet her

Nyfortuna.dk godkendt af e-mærket

Med stolthed fik vi i juli måned 2018 tildelt e-mærket på nyfortuna.dk.

Hos Nyfortuna har det højeste prioritet at vores kunder føler sig i kompetente og trygge hænder. Det gælder hvad enten man skal sælge eller købe ædelmetaller! Derfor har vi valgt at lade vores webshop e-mærke.

E-mærket er en nonprofitorganisation grundlagt i år 2000, og hele Danmarks garanti for sikker og gennemsigtig e-handel. E-mærket certificerer de gode webshops og kæmper for at løfte niveauet og få alle med. Med e-mærket forenkles, forsikres og forbedres den danske e-handel, hvilket for dig som forbruger betyder en let og lige vej til bedre online shopping. ​

​e-mærket repræsenterer en bred stifterkreds – fra Forbrugerrådet Tænk til Dansk Erhverv og DI, og vi er stolte over at være en blandt over 2.200 danske medlemsvirksomheder, der driver e-handel inden for forskellige brancher.

For at opnå e-mærket, bliver alt fra webshop, til købs-process og handelsbetingelser gennemgået nøje af e-mærkets jurister – alt sammen for at sikre at du som forbruger, er sikret en god, gennemsigtig og tryg handel.

se vores certifikat her

Når du handler på en e-mærket webshop er du samtidig dækket af e-mærkets køberbeskyttelse, en unik økonomisk sikring på op til kr. 10.000,- per handel ved fysiske varer. Køberbeskyttelsen er helt gratis og omfatter helt automatisk dig og alle andre kunder, der handler fysiske varer på e-mærkede webshops.

Velkommen til en tryg e-handel hos Nyfortuna.dk

Vind en diamantring

GIVEAWAY – DIAMANTRING VÆRDI 5000 kr.

Deltag i vores største Facebook Giveaway til dato!

 

Vi afholder i disse dage en stor Giveaway på vores Facebookside. For at fejre vores nye flotte lokaler på Østerbro, forærer vi en smuk diamantring væk!

Ringen er udført i 18 karats hvidguld, og prydet med hele 0,18 carat diamant, i kvaliteten Top Wesselton VVS.

 

Vinderen findes og offentliggøres på Facebook siden fredag d. 3.11.2017

For at deltage kræves det at du har en profil på Facebook, linket til opslaget finder du her: https://www.facebook.com/Nyfortuna/videos/1687939861250770/

Held og lykke

Guld og miljø – det grønne valg

[vc_row][vc_column][mk_blockquote style=”line-style” font_family=”none” animation=”scale-up”]Tilbage i 2001 da vi startede med at købe brugte guldsmykker, var det naturligvis med forretning for øje – men også i høj grad, med et ønske om at give tilbage
og gøre noget godt for miljøet, ved at støtte op om genbrug af ædelmetaller.[/mk_blockquote][mk_padding_divider][vc_column_text]

Processen

Udvinding af guld er i dag, hvor det ikke længere udelukkende sker ved håndkraft, men med store maskiner, sprængninger og kemikalier – en stor synder når det kommer til forurening af vores klode. Derfor er salg af gammelt guld absolut et grønt og miljørigtigt valg, når det kommer til afskaffelse af smykker der ikke længere er i brug.

De gamle smykker vi køber bliver smeltet og raffineret, hvorefter guldet bliver genbrugt til produktion af nye guld smykker, guld ure, guld tænder, guldbelægninger og meget mere. Ved at genbruge brugte smykker skåner vi samtidig miljøet.

Den grønne tankegang

I en nylig undersøgelse foretaget af Uniliver,  svarer mere end en tredjedel af de 20.000 adspurgte, at de oftere køber bæredygtige og miljøvenlige produkter når det er muligt. Men hvordan kan man oversætte det til de smykker der findes på markedet? Hvordan får vi etik på dagsordenen, og hvordan hjælper vi kunderne til at navigere mod smykker produceret med etisk og omtanke?

I 2011 blev fairtrade guld lanceret, for at hjælpe millioner af fattige, ved at hjælpe selv små mine virksomheder og guldgravere med at få en fair pris for deres guld, mens man samtidig tilskyndede brugen af miljøvenlige udvindingsmetoder. I dag er det således muligt at købe fairtrade mærkede smykker, når man skal vælge den helt rette forlovelsesring, vielsesringe eller lignende.

Hos Nyfortuna tror vi på, at vi sagtens kan bruge klodens smukke materialer, guld diamanter og ædelstene, uden samtidig at skade vores blå planet – hvis vi fortsat sætter spørgsmål ved, og forenkler forsyningskæden – og fortsat genbruger så meget så muligt af det ædle metal.

Læs mere om fairtrade guld her: http://fairtrade-maerket.dk/da-dk/produkter/gold[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]