Guldbarre til konfirmation og opsparing

Hvad giver man konfirmanden i 2019? Og hvordan sikrer vi vores børns opsparing?

Det seneste års tid har vi hos Nyfortuna oplevet, en voldsomt stigende tendens, når det kommer til indkøb af guldbarre – og flittigt indkøbt som et alternativ til kontante gaver.

Vi lægger særligt mærke til, at guldbarre vælges som en god investering, og en visuelt mere imponerende gave – men ofte også med et velmenende skub i retningen af, at forstå og have interesse i investeringer.

Penge kan være en lidt kedelig gave at give, og måske oven i købet lidt kedelig at modtage – derfor er guldet på ønskelisten.

I en tid hvor mange unge mennesker, allerede er forholdsvis priviligerede når det kommer til materielle goder, kan det være svært at finde den helt rigtige gave, og hvor kontanter er en dejlig gave, er det også en lidt kedelig gave at forære. Så når barnet, barnebarnet, niecen eller nevøen skal konfirmeres, er det ikke blevet nemmere at finde den rette gave.

For mange ender det med en sikker løsning, et telegram og rede penge, så konfirmanden selv efter festlighederne kan disponere over pengene og det er ikke små beløb der indkasseres. I dag løber gaveregnen ofte op i svimlende summer, når konvolutterne tælles op efter den store dag.

Hvis guldbarren ikke lige var på gavebordet, ser vi alligevel hvordan nye konfirmander, vælger at komme forbi og investere de mange kontante gaver, i fysiske guld- eller sølvbarre, for på den måde at, sikre deres værdier. Hvilket jo er tydelige tegn på at “investormindsettet” spirer tidligere og tidligere.

Find inspiration til konfirmanden her

Børneopsparing

På samme måde ser vi flere end tidligere, der overvejer om den traditionelle børneopsparing nu også er det rette, til at sikre vores børn en god økonomisk start på voksenlivet. Måske denne opsparing kunne have udviklet sig anderledes, havde pengene været sat i fysisk guld fra starten, eller hvordan investeringen ville udvikle sig ved at investere børneopsparingen når den udbetales.

Mulighederne er mange og tendensen lige nu taler sit tydelige sprog: Flere og flere har fysisk guld i deres portefølje.

En langsigtet investering til konfirmanden

Fysisk guld betragtes som det man kalder en sikker havn, når man taler om investeringer. Set over det seneste årti er guld steget med mere end 200%, så hvem ville ikke i dag, ønske de havde haft guldbarre liggende fra egen konfirmationstid.

Ved investering i guldbarre frem for eksempelvis smykker, sparer du både moms og arbejdslønnen til guldsmeden – da investeringsguld ikke er pålagt moms. Ved investering i guld betaler du derfor i højere grad for materialet og ikke forarbejdningen.

Guldbarre fås i mange størrelser og udformninger, og der vil være noget at finde for enhver smag og et hvert gavebudget.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon 72 300 678.

0

Skriv dine søgeord i tekstfeltet og tryk på ENTER for at starte søgningen

Få 100 kr. oven i handlen!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 100 kr. oven i handlen, ved salg for minimum 1000 kr. Modtag samtidig altid sidste nyt om guld, priser, konkurrencer og meget mere. Udsendelse cirka hver 2. måned.

Tak for din tilmelding - vi ses i indbakken!