Guldbarre den moderne pengegave til konfirmanden

Hvad giver man konfirmanden i 2018?

I en tid hvor mange unge mennesker, allerede er forholdsvis priviligerede når det kommer til materielle goder, kan det være svært at finde den helt rigtige gave.

Når dit barn, barnebarn, niece, veninde eller anden relation skal konfirmeres, så skal der selvfølgelig også findes den rette gave. For mange ender det med en sikker løsning, et telegram og rede penge, så konfirmanden selv efter festlighederne kan disponere over pengene – og det er ikke små beløb der indkasseres, i dag løber gave festen ofte op i svimlende summer, når konvolutterne tælles op efter den store dag.

 

Men penge kan være også være lidt kedeligt at give, og måske oven i købet at modtage.

Muligvis derfor oplever vi en voldsomt stigende tendens, til indkøb af guldbarre som et alternativ til de kontante gaver. Vi ser indkøb af guldbarre valgt både som en god, og visuelt mere imponerende gave, man kan forære til konfirmationen i stedet for kontanter. Ligeledes oplever vi at konfirmanderne efter festen, vælger at investere de mange kontante gaver, med hjælp fra en forældre, i fysiske guld- eller sølvbarre.

En langsigtet investering til konfirmanden

Fysisk guld betragtes som det man kalder en sikker havn, når man taler om investeringer. Set over det seneste årti er guld steget med mere end 200%, så hvem ville ikke i dag, ønske de havde haft guldbarre liggende fra egen konfirmationstid.

Ved investering i guldbarre frem for eksempelvis smykker, sparer du både moms og arbejdslønnen til guldsmeden – da investeringsguld ikke er pålagt moms. Ved investering i guld betaler du derfor i højere grad for materialet og ikke forarbejdningen.

Guldbarre fås i mange størrelser og udformninger, og der vil være noget at finde for enhver smag og et hvert gave budget.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon 72 300 678.

0

Skriv dine søgeord i tekstfeltet og tryk på ENTER for at starte søgningen

Få 100 kr. oven i handlen!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 100 kr. oven i handlen, ved salg for minimum 1000 kr. Modtag samtidig altid sidste nyt om guld, priser, konkurrencer og meget mere. Udsendelse cirka hver 2. måned.

Tak for din tilmelding - vi ses i indbakken!