PRISGARANTI OG FORSIKRING

Prisgaranti er naturligvis et vigtigt element når du skal sælge gamle arvestykker.

Som Danmarks største og mest erfarne guldopkøber tilbyder vi dig branchens bedste prisgaranti. Skulle du, mod forventning, finde en direkte konkurrent i Danmark, som tilbyder en bedre ædelmetal pris, matcher vi naturligvis prisen. Medbring dit guld samt tilstrækkelig skriftlig dokumentation i form af tilbud fra anden national udbyder, eller pris på aktuel opdateret hjemmeside som dokumentation. Priserne skal være aktuelle samme dag som du møder hos os.

Bemærk at prisgarantien gør sig gældende i forhold til den samlede pris, efter at der er trukket eventuelle gebyrer o.l. fra. samt at vi tager forbehold for trykfejl.

Forsikring

Nyfortuna er fuldt forsikret, og opfylder alle krav vedrørende handel med og opbevaring af ædelmetal. Sikkerhed er højt prioriteret og vi har bl.a. installeret tv-overvågning i vores lokaler som lagres direkte på Internettet.

Når vi modtager dit guld er vi forsikrings-ansvarlige, og vores forsikring dækker dit guld.

stamp
Kontakt os

Send os en besked, så vender vi tilbage til dig.

0

Skriv dine søgeord i tekstfeltet og tryk på ENTER for at starte søgningen

Få 100 kr. oven i handlen!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 100 kr. oven i handlen, ved salg for minimum 1000 kr. Modtag samtidig altid sidste nyt om guld, priser, konkurrencer og meget mere. Udsendelse cirka hver 2. måned.

Tak for din tilmelding - vi ses i indbakken!