Guldpriser

I prisberegneren kan du udregne den pris, du kan få hos Nyfortuna i dag. Sælg dit guld ved at booke et personligt møde i vores butik.

Bemærk ved salg af sølv

Vi køber alt massivt sølv, som er tydeligt stemplet med 830/tretårnet eller 925/sterling. Stålblade skal være demonteret, samt lysestager skal tømmes for fyld. Vi køber ikke sølvplet.

Guldpriser – Få markedets bedste priser

Hvis du har gamle guldsmykker liggende, som ikke har nogen affektionsværdi, så kan der sagtens gemme sig værdier for mange penge. Guldpriser har set en opadgående kurve i mange år og er generelt regnet som en af de sikreste investeringer, så hvis du har gammelt guld liggende i form af eksempelvis smykker, mønter barrer eller sågar tandplomber – kan det være en indbringende forretning.

Med dagens guldpriser kan du altså hurtigt få råd til at realisere nogle af de drømme du har i dagligdagen. Hvis du eksempelvis har gamle guldsmykker eller guldmønter liggende derhjemme, kan de i stedet blive til en ny fladskærm, en rejse eller en ny taske.

Har du gamle guldsmykker liggende, så tilbyder Nyfortuna altid gode guldpriser, afregnet efter verdensmarkedet.

Er du interesseret i at høre, hvor meget dit gamle guld er værd, kan du bestille en tid og besøge os på vores kontor, hvor en af vores vurderingseksperter vil gennemgå dit guld sammen med dig. Når karaten og vægten er konstateret kan guldet værdisættes og du kan få en pris på dit guld. Vi tilbyder naturligvis altid de bedste guldpriser, beregnet ud fra de dagsaktuelle guldpriser på verdensmarkedet. På den måde undgår du at blive snydt og få for lidt for dine værdigenstande.

 

Vi ser det som vores fornemmeste opgave, at sørge for, at du føler dig i trygge hænder, når du skal sælge dit gamle guld. Derfor er du naturligvis med hele vejen, når vores vurderingseksperter fastsætter karaten og vægten af dit guld og efterfølgende giver dig de bedste guldpriser. På den måde kan du trygt følge processen fra start til slut.

Få guldpriser med garanti hos Nyfortuna

Se her hvordan du kan sælge dit guld

Venligst bemærk at vi betaler for guldindholdet i smykket og ikke for smykkets design. Læs mere under Spørgsmål og svar.

Verdensmarkedsprisen kan du se på 24hgold.com i dollars og euro.

Bestil personligt møde»

Sælg guld – Tjen gode lommepenge

Guld pris – Sælg til højeste guld pris